Palautekysely 2020-2021
Julkaistu: 31.03.2021 14.45

Palautekysely 2020-2021

PALAUTEKYSELYN TULOKSET 2020-2021

Seuran jäsenkysely toteutettiin nyt jo viidennen kerran.
Kohderyhmänä olivat nyt myös ensimäistä kertaa U15-U18 joukkueiden vanhemmat.

Palautekyselyyn tuli vastuksia 200 kappaletta. Kyselyn avulla pyrimme kehittämään seuran toimintaa ja tarkoitus on tehdä jatkossakin säännöllisin välein palautekyselyitä.

Kyselyssä kysyttiin yleisiä kysymyksiä seurasta-omasta joukkueesta. Arvosteluasteikko oli 1-5.
Palautekyselyn vastauksien perusteella voimme todeta, että tyytyväisyys toimintaan laski valmentajien ja toimihenkilöiden osalta huomattavasti. Yhteisenä nimittäjänä oli yhteistyön ja yhteisen tekemisen haasteet vallitsevassa tilanteessa. Samoin seuran tiedottaminen koettiin vähäiseksi.

U11-U14 vanhempien tyytyväisyydessä toimintaa tuli myös huomattava keskiarvon lasku tyytyväisyydessä. Palautetta kohdistui mm. peluuttamiseen ja yksittäisiin ottelutapahtumiin.

Seuraryhmien JHC-harraste ja KKP Tytöt ja luistelukoulut tyytyväisyydessä tuli vielä hienonen parannus.

Vapaasana osiossa tuli myös paljon rakentavaa palautetta. Lisäksi saimme paljon uusia ja vanhojakin ideoita seuran kehittämiseen. Palaute käydään seurassa läpi valmennuspäällikön, puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan kesken.

Kysymyskohtainen yhteenveto lisätään toimihenkilöiden materiaalipankkiin ja tulokset päivitetään myös kauden 2021-2022 KKP Aapiseen. Joukkuekohtaisia tietoja ei nykyisestä kyselylomakkeesta pysty irrottamaan joukkuekohtaisesti.

Todella isot kiitokset kyselyyn vastanneille henkilöille.

Lisätietoja kyselystä:

Veli-Matti Korhonen
veli-matti.korhonen@kkpjuniorit.fi

040 700 7716