KKP Tytöt - Tervetuloa !
Julkaistu: 01.01.2021 00.00

KKP Tytöt - Tervetuloa !

Tervetuloa harrastamaan jääkiekkoa Oulun parhaaseen tyttöjen jääkiekkojoukkueeseen!


KKP-tytöt –joukkueessa harrastaa jääkiekkoa 30 tyttöpelaajaa iältään 7-17 vuotiaita. Joukkue on perustettu kaudella 2018-2019 ja on ollut toiminnassa siis 3 kautta.
Harjoitukset suunnitellaan pelaajien taitotason mukaan. Jääharjoitukset suunnitellaan kehittämään pelaajia oman tason mukaisesti.
Harjoituksissa pelaajat jaetaan kahteen tai kolmeen harjoitusryhmään pelaajien pelitason mukaisesti, aloittelijat/nuorimmat ja toinen ryhmä kokeneet/vanhemmat pelaajat.
KKP-tytöt joukkueessa on helppoa ja hauskaa aloittaa uusi harrastus. Joukkueeseen on tullut joka vuosi uusia pelaajia. Aloittelijoita ja kokeneita jääkiekkoilijoita iältään 7-17 vuotiaita.Joukkueeseen pääsee mukaan kesken kaudenkin. Jääharjoituksiin saa tulla kokeilemaan kaksi kertaa ennen sitoutumista. Aiempaa luistelu- tai pelikokemusta ei tarvita.
Harjoituksiin mukaan tarvitset luistimet, ristikkokypärän sekä kaulasuojan. Muut varusteet, sitten kun päätös harrastuksen aloittamisesta on tehty.Selvästi nuoremmille tytöille suosittelemme kiekkokoulun eri ryhmiä (näitä ovat aikuinen-lapsi, luistelukoulu ja Leijonakiekkokoulu).
Harjoitukset:Vakiovuorot:

  • Jääharjoitus sunnuntaisin 9:30-10:30 Jäälihallilla.
  • Torstaisin ulkojääpelit 18:00-19:30 Laivakankaan kentällä.
    Lisäksi saamme lisäjäävuoroja maanantaisin ja tiistaisin. Tammikuussa harjoituksia oli 2-3 x vko.
  • Lisäksi saamme lisäjäävuoroja maanantaisin ja tiistaisin. Tammikuussa harjoituksia oli 2-3 x vko.

KKP-tytöt joukkueen nykyiset pelaajat harrastavat myös muita urheilulajeja (mm. jalkapallo & pesäpallo), joten joka jääharjoituksiin ei ole välttämätöntä osallistua. Näistä hyvä keskustella valmentajan kanssa. KKP-tytöt joukkue pelaa satunnaisesti harjoituspelejä muita Oulun alueen harrastejoukkueita vastaan.
Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä muiden Oulun alueen tyttökiekkojoukkueiden kanssa.

Tärkeitä arvoja joukkueelle on:
Joukkuehenki, hauskanpito, uusien taitojen oppiminen ja liikunnallinen elämäntapa.
Maksut kaudelta 120 eur syyskausi 2020 ja 120 eur kevätkausi 2021.

Kausi alkaa elokuussa ja päättyy huhtikuussa.
Toimihenkilöt:
KKP Tytöt joukkueessa toimii laadukas toimihenkilötiimi pelaajien jääkiekkoharrastuksen tukena. Joukkueessa toimii vastuuvalmentajana Nina Puotiniemi (Liikuntaneuvoja ja valmennuksen ammattitutkinto) sekä 3 apuvalmentajaa. Toimihenkilöinä joukkueessa on joukkueenjohtaja ja 3 huoltajaa.

Tulevaisuuden suunnitelmat:
Kaudella 2021-2022 KKP Tytöt joukkueen tavoitteena on alkaa pelaamaan SJL-alaista aluesarjaa ja osallistua tytöille järjestettäviin turnauksiin.
Nähdään treeneissä!


Lisätietoja toiminnasta:

Junioripäällikkö Männikkö Harri harri.mannikko[ät]kkpjuniorit.fi 0400 879 800

Vastuuvalmentaja Puotiniemi Nina nina.puotiniemi[ät]kkpjuniorit.fi

Joukkueenjohtaja Terhi Heikkilä terhi.heikkila[ät]kkpjuniorit.fi


Historia: Ulkojäiiltä jäähalliin ...