Tervetuloa KKP-tyttöihin kaudella -22-23!
Julkaistu: 02.05.2022 10.57

Tervetuloa KKP-tyttöihin kaudella -22-23!

KKP-tytöt on iloinen ja vauhdikas jääkiekkoryhmä noin 10-17 -vuotiaille tytöille. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Lisäksi halukkaille on tarjolla pelitoimintaa. Kaudella -22-23 peliryhmämme pelaa U12-poikien aluesarjaa. Osallistumme myös U16-tyttöjen SM-turnaukseen sekä osaan SJL:n U15-tyttösarjan turnauksista.


Treenikautemme alkaa heti toukokuussa. Alkukesän viikko-ohjelmassamme on kolme treeniä: yksi jääharjoitus oheisineen, yksi pallopelikerta sekä ulkona toteutettava fysiikka- ja mailataitoharjoitus. Juhannusviikolta heinäkuun loppuun joukkueharjoitukset ovat tauolla. Elokuusta huhtikuuhun treenaillaan kolmen harjoituksen viikkotahdilla. Harjoituspelejä pelataan pitkin vuotta, ja sarjapelejä lokakuusta maaliskuuhun.
Jääharjoitusten lisäksi pidämme myös talvikaudella alku- ja loppuverryttelyitä sekä fysiikkaharjoituksia. Ryhmämme lisätreeniä kaipaavat tytöt voivat lisäksi osallistua alennetulla hinnalla seuran JHC-harrastetoimintaan.

Sarjajoukkueessa pelaaville toiminnan hinta on 120€/kk ja harrastepelaajille 50€ /kk, maksukausi syys-huhtikuu. Kesäajan toiminta on maksutonta.

Tule tutustumaan toimintaan

Pelaamista joukkueessamme voi kokeilla kahden viikon ajan maksutta. Ota ensin yhteyttä joukkueenjohtajaamme Terhi Heikkilään sähköpostitse terhi.heikkila@kkpjuniorit.fi, niin saat tarkemmat ohjeet! Voit myös ilmoittautua suoraan mukaan ilmoittautumislomakkeellamme.

Treeniajat näet etusivun tapahtumakalenterista.

Joukkueemme toimintaa voi myös seurailla Instagramissa!