Tervetuloa !
Tytöt BlueJulkaistu: 01.10.2021 10.44

Tervetuloa !

Uudelle pelaajalle KKP TYTÖT BLUE

Tervetuloa pelaamaan jääkiekkoa Oulun alueen tyttökiekkojoukkueeseen!

KKP Tytöt Blue -joukkueessa pelaa 11–17 -vuotiaita tyttöjääkiekkoilijoita. Blue -joukkue pelaa kaudella 2021-2022 Oulun alueen SJL:n alaista sarjaa U11.

KKP Tytöt Blue -joukkueessa harjoitellaan jääkiekon lajitaitoja. Joukkueessa harjoitellaan liikunnallista urheilijan elämää. Harjoituksia viikossa on 2-3 kpl. Jääharjoitukset ja oheiset, joiden lisäksi pelataan sarjapelit. Jääharjoitukset pääsääntöisesti Linnanmaan jäähallilla kaksi kertaa viikossa ja lisäksi Jäälihallilla kerran viikossa.

1) Miten pääsee mukaan?

Mukaan pääsee helposti ja vaivattomasti. Otat vain yhteyttä joukkueenjohtajaan Terhi Heikkilään tai ilmoittaudu lomakkeen kautta. Lisätietoja joukkueen toiminnasta saa valmentaja Nina Puotiniemeltä.

2) Millaisia eri ryhmiä tarjolla tyttöjääkiekkoilijalle?

KKP Tytöt Blue –joukkueen harjoituksissa pelaajat jaetaan pienempiin harjoitusryhmiin kokemustason mukaisesti, jolloin jokaisella on mahdollisuus oppia uusia taitoja omalla tasollaan. KKP Tytöt Blue -joukkueessa pelaavat tytöt ovat harrastaneet jääkiekkoa muutaman vuoden ja hallitsevat jo peruspeli- ja luistelutaidot. Alle 12-vuotiaille ja vasta-aloittaneille suosittelemme KKP Tytöt White -joukkuetta tai alle 7-vuotiaille KKP:n luistelu- & kiekkokoulua, joissa opetetaan jääkiekon perustaitoja. Toimimme tiiviissä yhteistyössä White -joukkueen kanssa, jolloin pelaajien siirtyminen Blue & White -joukkueiden välillä on mahdollista. KKP -seuran ”poikajoukkueissa” pelaa myös tyttöjääkiekkoilijoita, jotka vierailevat ajoittain tyttöjoukkueiden jääharjoituksissa.

Tyttöjen omat jääkiekkojoukkueet Kiimingin Kiekko-Pojat seurassa:

KKP:n Luistelu- & kiekkokoulu

KKP Tytöt White suosittelemme nuoremmille vasta aloittaneille

KKP Tytöt Blue Harraste vanhemmille vasta aloittaneille ja jotka eivät pelaa sarjaa

KKP Tytöt Blue U11 suosittelemme pelaajalle joka hallitsee peruspeli- ja luistelutaidot

3) Milloin on treenit?

KKP TYTÖT -joukkueen vakiovuorot kaudella 2021-2022:

Linnanmaan jäähalli - Oulu

Maanantaisin:

Alkuverryttely klo 16:45 (Omatoiminen tai ohjattu)

Jääharjoitus klo 17:30-18:30

+ loppuverryttely

Linnanmaan jäähalli - Oulu

Perjantaisin:

Alkuverryttely klo 15:45 (Omatoiminen tai ohjattu)

Jääharjoitus 16:15-17:15

Oheinen 17:15-18:15

Sunnuntaisin:

Jäälihalli-Jääli

Alkuverryttely (omatoiminen) 9:00

Jäävuoro 09:30-10:30

Harjoitusajat ja mahdolliset muutokset ilmoitetaan aina Jopox!

*KKP Tytöt Blue -joukkue harjoitteli kesällä 2021 perjantaisin jääharjoitus+oheinen Linnanmaan jäähallilla (touko-kesä), heinäkuussa omatoiminen harjoittelujakso. Lisäksi yhteisharjoituksia mm. Lafk jalkapalloharjoitus tiistaisin (Jääli) ja yksi fysiikka- & lajitaitoharjoitus (kesäkuussa, Oulussa & Jäälissä). Kesäajalta kuukausimaksu, joka päätetään ennen kesäkauden alkua.

4) Mitä maksaa?
KKP-tytöt Blue aluesarja on 75 €/kk (8kk). Harrastevaihtoehto(ei osallistu sarjapeleihin) 300 eur/kausi.

5) Saako testata maksutta jonkin aikaa alkuun?
Joukkueen mukana harjoituksissa on mahdollista kulkea kaksi viikkoa, jonka jälkeen tehdään päätös joukkueeseen liittymisestä

6) Mihin sitoutuu, jos ilmoittautuu mukaan?
KKP Tytöt Blue -joukkue on liikunnallinen ja motivoitunut joukkue. Joukkueessa tärkeitä arvoja ovat hauskanpito, uuden oppiminen ja yhteishenki. Joukkueessa opetellaan jääkiekon pelaamista ja harjoitellaan urheilijaelämää. Joukkueen pelaajien tulevaisuuden tavoitteita ovat mm. jääkiekon harrastelu ystävien kanssa ja osalla pelaajista tavoitteena ihan maajoukkueessa pelaaminen, joten KKP Tytöt -joukkueen valmennustiimi tarjoaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden kehittyä jääkiekkoilijana omalla henkilökohtaisella tasollaan.

Osa KKP Tytöt Blue –joukkueen pelaajista harrastaa lisäksi muita lajeja mm. jalkapallo ja pesäpallo, joten harjoituksiin ja peleihin osallistuminen sovitaan pelaajakohtaisesti valmennustiimin kanssa.

Sarjapelejä pelataan kolmella kentällisellä. KKP Tytöt Blue -joukkue toimii yhteistyössä White –joukkueen kanssa ja jokaiselle pelaajalle tarjotaan pelejä jommassa kummassa joukkueessa.

Joukkueessa toimii hyvä valmennustiimi, joka tarjoaa laadukkaat puitteet kehittyä jääkiekon pelaajana.

Kaudella 2021-2022 tarkoitus osallistua turnaukseen.

Lisäksi vanhemmat sitoutuvat toimimaan pelitapahtumissa toimitsijoina, mutta samalle perheelle näitä toimitsijavuoroja ei kuitenkaan tule joka pelitapahtumaan, vaan vuorot kiertävät.


Lisätiedot:

terhi.heikkila@kkpjuniorit.fi 0400992804Joukkueen uusimmat uutiset