Uudelle pelaajalle
Julkaistu: 23.04.2021 22.09

Uudelle pelaajalle

1) Miten pääsee mukaan? Olemalla yhteydessä joukkueenjohtaja Anne Kelhään.

2) Millaisia eri ryhmiä tarjolla tämän ikäiselle aloittelijalle? Meillä pelaa eritasoisia pelaajia joukkueessa ja kaikille löytyy paikka. Osa on pelannut jo pidempään ja osa on vasta-aloittelijoita. Peliryhmät ja treenityhmät kootaan niin, että kaikki saavat onnistumisia ja iloisia hetkiä jääkiekon parissa.

3) Milloin on treenit? Treeniajat ovat maanantaisin klo 16.30-17.30, tiistaisin klo 16.50-17.50 ja keskiviikkona 19.20-20.20.

4) Mitä maksaa? Kuukausimaksu on 100 euroa ja jokaisella pelaajalla on 520 euron varainkeruuvelvoite kauden aikana. Varainkeruu hoidetaan talkoila, sponsoreilla tai halutessaan sen voi maksaa kolmessa erässä.

5) Saako testata maksutta jonkin aikaa alkuun?
Joukkueen mukana harjoituksissa (edellyttää täyttä jääkiekkoilijan varustusta) on mahdollista kulkea kaksi viikkoa, jonka jälkeen päätös joukkueeseen liittymisestä pitää tehdä.

6) Mihin sitoutuu, jos ilmoittautuu mukaan?
Pelaajan ilmoittautuessa mukaan joukkueeseen sitoutuu maksamaan kausimaksut ja muut harrastamisesta aiheutuvat kulut ja myös osallistumaan joukkueen tapahtumiin, mm treenit ja pelit. Lisäksi vanhemmat sitoutuvat toimimaan pelitapahtumissa toimitsijoina, mutta samalle perheelle näitä toimitsijavuoroja ei kuitenkaan tule joka pelitapahtumaan, vaan vuorot kiertävät.


Lisätietoja joukkueenjohtaja Anne Kelhältä, ole reippaasti yhteydessä.

0405937731 tai anne.kelha@kkpjuniorit.fi

Hallilla nähdään
Seuran uusimmat