Kevätturnaus 2021 !
Julkaistu: 25.04.2021 19.38

Kevätturnaus 2021 !

Kevätturnaus tältä keväältä on pelattu onnistuneesti!

Kylläpä pitkään saatiin jännittää, että päästäänköhän pelaamaan jokakeväistä KKP:n U10 ikäluokan järjestämää Kevätturnausta. Ja nyt se on pelattu! :)

Turnaukseen ilmoittautui meidän oman joukkueen lisäksi 5 muuta joukkuetta, Kärpät punainen ja sininen, TiHC, RJK ja Ahmat/K-Oulu. Turnausjärjestelyt tehtiin vallitsevien olosuhteiden vuoksi tarkoin ja jokainen liikku jäähallilla mietittiin niin, että joukkueiden välisiä kohtaamisia pystyttiin minimoimaan. Ja oli kyllä upeaa huomata viikonlopun aikana, että KAIKKI turnauksen joukkueet olivat lukeneet ennakkoon annetut toimintaohjeet tarkasti ja näiden ohjeiden mukaan kaikki toimivat myös hallilla! Tästä isoiso kiitos joukkueille!

Ja näitä turnauksiahan ei pienellä porukalla pystytä järjestämään ja läpiviemään niin tässä vaiheessa käytän tilaisuuden hyväksi ja kiitän KKP U10 joukkueen vanhempia talkootyöstä turnauksessa! :) Kaikki hommat, mitä tehtäväksi annettiin, hoitui täydellisesti! Kiitos siis kuuluttajat, tilastointi- ja tulospalvelutoimitsijat, pelikellonkäyttäjät, jäähyaitioiden hoitajat, striimaajat, EA-henkilöstö, järjestysmiehet ja ruokailuapulaiset! Ja TODELLA iso kiitos turnauspäällikölle! Olette kaikki ässiä! Toki ainahan pienen pieniä kriisejäkin pitkässä turnauksessa tulee. Välillä ei striimaus toiminut ja GameResultsOnlinekin pätki, mutta näistäkin selvittiin ja saatiin ne taas pelittämään. Kiitos myös valmentajat, huoltajat, unohtamatta kaikkein tärkeimpiä, pelaajia :) Niin timanttista toimintaa! :)

Turnauksissahan on tärkeintä, että lapsilla on kivaa ja pääsevät pelaamaan jääkiekkoa. Varsinkin näinä poikkeusaikoina tämä on tärkeää. Hallilla liikkuikin hymyileviä pelaajia ja toki välillä harmitti ja itkettikin, mutta nekin tunteet kuuluvat elämään. Onneksi EA-henkilöstö pysyi työttömänä koko turnauksen ajan!

KKP U10 joukkueella on vielä muutamat treenit edessä tälle keväälle. Ja toivottavasti Rantalakeus-turnaus toteutuu, niin päästään vielä sinne haistelemaan turnausilmaa!

Mukavaa loppukevättä ja kesää kaikille! Ja jos tuntuu yhtään siltä, että olisi mukavaa aloittaa jääkiekon pelaaminen ja liittyä joukkueeseemme niin olette lämpimästi tervetulleita! :) Ottakaa siinä tapauksessa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Terveisin,
Johanna Suorsa
KKP U10 joukkueenjohtajaSeuran uusimmat