SPECIAL HOCKEY, OULUN KÄRPÄT
Julkaistu: 03.05.2021 00.00

SPECIAL HOCKEY, OULUN KÄRPÄT

Jääkiekkoa yli diagnoosirajojen!

Annetaan erityislapsille ja nuorille tasavertainen mahdollisuus harrastaa ilmankilpailullisia tavoitteita. Kavereiden kanssa yhdessä toiminen on se meidän juttu!! ????

Joukkueemme pelaajien on vamman, sairauden tai muun toimintakyvynheikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan.

Esimerkkejä pelaajiemme diagnooseista: lievä/keskivaikea kehitysvamma, adhd, asperger, psykososiaaliset haasteet, motoriset haasteet, jalkaortoosit, kuulovamma jne.

Pelaajan tulee pystyä luistelemaan joko omatoimisesti tai esim. luistelutuen kanssa.

Special Hockey tarjoaa osaavan valmennuksen lisäksi toimivan huoltotiimin, joka auttaa lasta/nuorta selviämään varusteiden pukemisesta ja muista mahdollisista haasteista treenin aikana. Mukana myös fysioterapeutti antamassa apua liikkumiseen ja sen kehittämiseen.

Kaukalossa on useampi valmentaja kerrallaan, jota voimme antaa yksilöllistä opastusta pelaajan erityistarpeet huomioiden.

Liikunnan tulee olla jokaisen lapsen etuoikeus! Annamme mahdollisuuden liikkua ja kehittyä lapselle/nuorelle motivoivan lajin parissa. Erityislasten ja nuorten kyky solmia kaveruussuhteita on heikompi, usein lähes olematon, toiminnassamme otetaan huomioon vamma- ja sairausryhmien vertaistoiminta tarve. Joukkuetoiminta tukee sosiaalisia taitoja sekä synnyttää kaveruussuhteita ja vähentää syrjäytymisen mahdollisuutta.

Harjoittelun ulkopuolella kokoonnumme keilaamaan, Kärppäpeleihin ja muuhun mukavaan ”ei kypärät päässä”-toimintaan.

Olemme halunneet pitää toiminnan matalan kynnyksen toimintana myös taloudellisesti. Usein erityisperheissä toinen vanhemmista on kotona esim. omaishoidon tuen kautta.

Vuosimaksu 280 eur, pitää sisällään harjoittelutoiminnan sekä kaksijoukkueiltaa vuodessa. Vakuutukset joko omasta takaa, tai vaihtoehtoisesti jääkiekkoliiton vakuutus on kauden ajaksi hankittava.

Leirit ja pelimatka veloitetaan erikseen kustannusten mukaan

Pelaamaan voi tulla kaikki yli 8v. Yläikärajaa ei ole. Pelaamme tasoryhmissä.

Tervetuloa kokeilemaan:

Sunnuntaisin Linnamaan jäähallilla vuorot klo.10:15 -11:15 ja 11:30 - 12:30

Ennen treeneihin saapumista, ilmoita tulostasi joukkueenjohtaja Anne Puhakalle numeroon 040-1950027 tai specialhockeykkp@gmail.com