Opastus joukkueille jäähallien käytännöistä (päivitetty 5.3.2021)


Yleisohje Jäähalleille (kaikki jäähallit)

 • Pukukopit ovat käytössä 30 min ennen peliä ja 30 min pelin jälkeen.
 • Toimitsija-aitioon tai kaukalon välittömään läheisyyteen (toisen ryhmän vuorolla) voi mennä vain mikäli siiheen annetaan lupa.
 • Kokoontuminen hallin ulkopuolelle ennen peliä.
 • Pukukoppiin koko joukkue kerralla, huomioikaa porrastus kotijoukkueen kanssa.
 • Pukukoppikäytävällä oleskelu on kielletty muilta, kuin joukkueen toimihenkilöiltä. Toimihenkilöt noudattavat turvavälejä kotijoukkueen toimihenkilöiden kanssa.
 • Lämmittelyyn mennään ja sieltä palataan koko joukkue kerralla huomioiden porrastus kotijoukkueen kanssa. Lämmittely suoritetaan mahdollisuuksien mukaan ulkona.
 • Jäälle mennään porrastetusti kotijoukkueen ohjeiden mukaan.
 • Pelin jälkeen jäältä poistutaan myös porrastetusti.
 • Hallista poistutaan ulos mahdollisuuksien mukaan koko joukkue kerralla.
 • Aluehallintovirastoiden (AVI:en) päätökset yleisörajoituksista vaihtelevat alueittain. Rajoitukset tarkoittavat, että edes junioriotteluissa EI SAA olla yleisöä rajoituksen ollessa voimassa.

Tutustu KKP:n Koronaohjeitukseen oheisesta linkistä:
https://www.kkpjuniorit.fi/jaakiekko/jaosto/139/tiedote-covid-19

Jäälihalli
Jäälintie 6, Jääli
Ajankohtaista: Muut kuin jäällä olevat henkilöt ja yli 12- vuotiaat ovat velvoitettuja
käyttämään maskia.
Kahvio on toistaiseksi suljettu. (Jäälihalli Oy 9.10.2020)
Parkkipaikka bussit: Jäälihallin P-alue on varsin suuri, joten tilaa löytyy linja-autoille
Pukukoppien luovutus: Kotijoukkue näyttää pukukopin. Pukukoppijako löytyy myös pukukoppikäytävän alusta vasemmalta seinältä.


Linnanmaan jäähalli
Kauppalinnankatu 6, Oulu
Ajankohtaista

 • Jokaiselle vuorolle pyritään jatkossa varaamaan kaksi pukuhuonetta, joissa on erilliset suihkut: tällä mahdollistetaan turvavälien pitäminen pukuhuoneissa ja suihkuissa, mikäli suihkujen käyttöä ei voida välttää.
 • Pukuhuoneet ovat joukkueiden käytössä 30 minuuttia ennen vuoron alkua ja 30 minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että joukkue ei voi saapua hallille kahta tuntia aikaisemmin, jättää varusteita koppiin ja lähteä yhdessä alkuverryttelyille: oheisharjoitteiden järjestämiseen täytyy keksiä jokin muu tapa.
 • Alku- ja loppuverryttelyt siirretään jatkossa tiedotteen mukaisesti ulos, mikäli tämä on mahdollista: hallin pukuhuonekäytävällä ja katsomoissa juostessa ei voi välttää lähikontakteja muiden vuorojen käyttäjiin ja katsojiin.
 • Kehotamme välttämään oleskelua hallin aulassa ja pukuhuonekäytävillä.
 • Kehotamme kaikkia harrastustoiminnan kannalta ei-välttämättömiä henkilöitä välttämään hallin tiloissa oleskelua: mikäli tätä ei voida välttää, kehotamme käyttämään maskeja hallin sisätiloissa.
 • Kehotamme välttämään peseytymistä hallin tiloissa, tai mikäli tämä ei ole mahdollista, korostamaan turvaetäisyyksien pitämistä myös suihkuissa ja hyödyntämään kahta pesuhuonetta.
 • Kehotamme edelleen kaikkia hallin käyttäjiä, vanhempia, huoltajia ja katsojia käyttämään maskeja.


Parkkipaikka bussit: Linnanmaan jäähallin P-alue on varsin suuri, joten tilaa löytyy linja-autoille
Pukukoppien luovutus: Kotijoukkue näyttää pukukopin. Pukukoppijako löytyy myös aulasta oikealta sivulta vahtimestarin toimiston edestäOulunsalon jäähalli
Tuohikuja 6, Oulu
Parkkipaikka bussit: Oulunsalon jäähallin P-alue on ajoittain ruuhkainen, mutta linja-autolla sopii paikalle yleensä.
Pukukoppien luovutus/liikkuminen hallilla: Kun saavutte Oulunsalon Jäähallille, niin olkaa yhteydessä kotijoukkueen joukkueenjohtajaan. Joukkue menee Oulunsalon liikuntakeskukseen sisään Jäähallin "vanhoista ovista", niin sen ei tarvitse kulkea liikuntakeskuksen aulatilojen lävitse. Joukkue pääsee näin suoraan jäähallin tiloihin ja pukuhuoneeseen mahdollisimman suoraan. Lämmittelyn ottaminen tapahtuu joko pukuhuoneessa tai ulkona, joten kulku ulos koko Oulunsalon jäähallilla oleilun ajan kyseisistä "vanhoista Pepsi-logollista-ovista". Pyydämme teitä myös poistumaan ottelun jälkeen samoista jäähalli-osion ovista suoraan linja-autolle. Oulunsalon jäähallilla ei ole etukäteen tehtyä pukukoppijakoa eli pukukopit selviävät saapuessanne hallille hallin henkilökunnan tai jonkun muun kotijoukkueen toimihenkilön opastuksella.