Luistelun ja jääkiekon saloihin ovat tervetulleita ihan kaikki tytöt ja pojat.
Luistelukoulut on tarkoitettu ensisijaisesti 2012-2019 syntyneille.

Mukaan voit tulla mainiosti kauden aikana. Ensimmäiset kokokeilukerrat ovat maksuttomia.

Luistelukoulu: Jääli

Aikuinen/lapsi -ryhmä on suunnattu 2-6-vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat huoltajan (vanhempi/isovanhempi/kummi tms.) apua ja läsnäoloa liikkumiseensa jäällä. Lapsen kanssa jäälle tulevalla aikuisella pitää olla vähimmäisvarustuksena luistimet ja kypärä (ja maila). 45 minuutin jääaika sisältää sekä ohjattua että vapaamuotoista toimintaa.

Leijonakiekkokoulu: Jääli ja Linnanmaa

Leijonakiekkokoulu on suunnattu 4-9 vuotiaille lapsille, jotka pystyvät liikkumaan jäällä itsenäisesti ilman vanhemman läsnäoloa. Taitovaatimuksena on, että pystyy etenemään jäällä sujuvasti eteenpäin, osaa kaatua turvallisesti ja nousta itsenäisesti jäästä ylös. Leijonakiekkokoulusta voi siirtyä sujuvasti myöhemmin seuran ikäkausijoukkueisiin tai tyttöjoukkueeseen sekä JHC-harrastekiekkoon.

Jääharjoitteissa opettelemme luistelua Jääkiekkoliiton eri ikäluokille suosittamien harjoitteiden avulla ja etenemme varmoin askelin kohti luistelun alkeet osaavaa pelaajanalkua. Leijonakiekkokoulussa tehdään harjoitteita tason mukaisissa pienryhmissä. Jäällä harjoitellaan luistelutaidon opettelemisen lisäksi jääkiekon laji- ja pelitaitoja monipuolisesti pelien, leikkien, kisojen ja taitoratojen avulla.

Tervetuloa mukaan hauskaan ja lasta kehittävään toimintaan jääkiekon parissa!

Lisätietoja

Veli-Matti Korhonen
luistelukoulu@kkpjuniorit.fi
040 930 3733


Luistelukolulujen omat sivut ja ilmoittautumiset avataan toukokuun aikana.


Tarkemmat tiedot Luistelukoulujen omilta sivuiltaIlmoittautumisetTunnelmia luistelukoulun toiminnasta