Avauspotku isolle yhteistyölle
Julkaistu: 28.02.2020 00.00

Avauspotku isolle yhteistyölle

Avauspotku isolle yhteistyölle



LaFK ja KKP-juniorit ovat perustaneet uuden ja itsenäisen jalkapallojaoksen Kiimingin Kiekko-Pojat ry:n alaisuuteen. Käytännössä nykyinen LaFK:in junioritoiminta ja KKP:n kesäjalkapallotoiminta sulautuu yhteiseksi toiminnaksi. Jatkossa pallo pyörii nimellä LAFK-KKP jalkapallojaos. Jaoksen toiminnassa on mukana jatkossa noin 600 harrastajaa ja toimihenkilöä.

Jaoksen perustaminen KKP:n yhteyteen mahdollistaa ison jääkiekkoseuran tarjoaman järjestelmällisyyden ja resurssit. Vastaavasti LaFK tarjoaa jalkapallon osaaminen, kontaktit ja verkostot jaoksen käyttöön.
Yhdistyminen tuo myös selkeitä synergiaetuja hallinnon ja urheilutoiminnan osalta mm. osaamisen ja valmennuksen kehittämiseen.

Arkisen toiminnan hoitamiseen jaokselle valitaan oma valmennuspäällikkö, toiminnanjohtaja sekä 3 – 4 jalkapallojaoksen jäsentä. Jaoksella on myös edustus Kiimingin Kiekko-Pojat ry:n johtokunnassa.

Tulevien kausien aikana toiminta ”brändätään” jaoksen omalle logolle, väritykselle ja nimille.
Siirtymäkauden 2020 aikana on tärkeintä varmistaa mahdollisimman monelle alueen juniorille jalkapallon harrastamismahdollisuus.

”Tämä on mielettömän iso juttu meidän seuramme nykyisille ja tuleville uusille pojille ja tytöille.
Nyt voimme ihan itse tarjota monipuolisen harrastamismahdollisuuden oman seuran sisällä. – sanoo Veli-Matti Korhonen KKP toiminnanjohtaja”

”Nyt meillä on todella hyvät mahdollisuudet tarjota ympärivuotinen harrastamien aina D nuoriin asti tytöille ja pojille. – kertoo Asko Suomenrinne LaFK puheenjohtaja”

”Yhteistyö KKP:n ja Palloliiton kanssa mahdollistaa laadukkaamman toimintaympäristön ja turvaa seuratoiminnan lähellä kotia, kun samalla KKP liittyy mukaan Palloliiton laatujärjestelmään kehittämään omaa toimintaansa. Seura saa tämän myötä maksutta Palloliiton laatujärjestelmän käyttöönsä sekä tuen sen avulla toiminnan kehittämiseen” – toteaa Esa Saajanto Palloliiton aluepäällikkö, pohjoinen

Ilmoittautumiset ikäluokkien -12 - 13 ja -14 toimintaan [tästä]

Lisätietoja

Veli-Matti Korhonen
Toiminnanjohtaja KKP-juniorit
veli-matti.korhonen@kkpjuniorit.fi
040 700 7716

Asko Suomenrinne
Puheenjohtaja LaFK
askosu@gmail.com
040 508 1413
Esa Saajanto

Aluepäällikkö/seurakehityspäällikkö
Suomen Palloliitto pohjoinen alue
esa.saajanto@palloliitto.fi
050 5314149



Seuran uusimmat