Tyttöjen oma joukkue - rohkeasti mukaan!
30.5.2019 22:40 Uutiset / Tytöt

Tyttöjen oma joukkue

Sinä n. 2002 -2008 syntynyt tyttö, voisiko jääkiekko olla harrastuksesi?
No nyt on hyvä mahdollisuus sanoo KKP:n tyttöjoukkueen valmentaja Johanna Koivisto …

KKP jatkaa viime kauden tyttöjoukkueen toimintaa ja ryhmässä oli mukana vajaat 20 tyttöä.
Tulevalla kaudelle joukkueella oma vakiovuoro Jäälihallissa su klo 09:30 – 10:30

Ikäraja ei ole sitova, vaan otamme toki harkinnan mukaan nuorempia ja vanhempia tyttöjäkin.
Selvästi nuoremmille tytöille suosittelemme kiekkokoulun eri ryhmiä (näitä ovat aikuinen-lapsi, luistelukoulu ja Leijonakiekkokoulu).

Maksut kaudelta 100 eur syyskausi ja 100 eur kevätkausi. Kausi alkaa elokuussa ja päättyy huhtikuussa.

Ilmoittautumiset tästä:

Lisätietoja toiminnasta tästä:

Kauden alussa pidetään pelaajien ja vanhempien kesken palaveri, missä sovitaan yhdessä kauden toiminnasta ja tavoitteista tarkemmin. Kauden aikana on tarkoitus järjestää peli ja turnaustapahtumia alueen tarjoamien mahdollisuuksien mukaan.

Joukkueen valmennus ja toimihenkilöryhmä on myös tulevalle kaudella valmiina.

Johannan terveiset.

”Nimeni on Johanna Koivisto, olen 25-vuotias ja olen lupautunut KKP:n tyttöjoukkueen valmentajaksi tulevalle kaudelle. Opiskelen Oulun yliopistossa kieltenopettajaksi ja olen jo saanut kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä koulumaailman puolelta.

Pelasin jääkiekkoa 13 vuoden ajan, mutta lopetin kaksi kautta sitten lähinnä ajanpuutteen vuoksi. Aloitin jääkiekon 10-vuotiaana Kärppien D-tyttöjoukkueessa, josta siirryin naisten 2-joukkueeseen. Peruskoulun yhdeksännellä luokalla aloin pelaamaan Kärppien naisten edustusjoukkueen mukana SM-sarjaa. Maajoukkueessa olen edustanut Suomea kolmissa alle kahdeksantoistavuotiaitten MM-kisoissa.

Pelipaikaltani olin puolustaja ja pelaajana suurimmaksi vahvuudeksi lasken luisteluni. Luistelutaito on myös yksi niistä asioista, joita ehdottomasti haluan korostaa harjoittelussa myös valmentajan roolissa. Jääkiekko on edelleen lähellä sydäntäni ja toivon, että pystyn omalta osaltani auttamaan mahdollisimman montaa tulevaa jennihiirikoskea, mutta myös niitä pelaajia, jotka haluavat vain harrastaa jääkiekkoa omilla ehdoillaan.”   
Lisää uutisia
Kiimingin Kiekko-Pojat ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat