Tukihaku B-D juniorit
Julkaistu: 17.03.2019 00.00

Tukihaku B-D juniorit

Kauden 2019-20 B-, C- ja D-junioreiden perheillä on keväällä mahdollisuus hakea taloudellista tukea jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin. Kevään haun yhteydessä tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 1 000 000 euroa.

KEVÄÄN HAKU – IKÄLUOKAT B, C & D

Hakuaika: 18.3.-2.4.2019
Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti:
D/700 €
C/1100 €
B/1300 €.

HAKEMUSTEN TÄYTTÖ – NÄIN TUKIHAKU ETENEE

  1. Pyydä tukihakemuksenlomake seurasihteeriltä laura.tuohino@kkpjuniorit.fi
  2. Täydennä tiedot ja palauta se takaisin seurasihteerille 02.04. mennessä.
  3. Seurasihteeriltä tulee tieto, tukea hakeneille perheille vain hyväksytystä päätöksistä heinäkuun alkuviikolla.
  4. Seura siirtää avustuksen joukkueen tilille lokakuussa 2019, mikäli pelaaja on toiminnassa mukana kaudella 2019-2020

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJAT)

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajalta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Mikäli pelaaja lopettaa harrastamisen kesän aikana ei tukea makseta. Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää sekä pelaajan että seuran huomio pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin.

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJIEN SEURAT)

Seuralla tulee olla suunnitelma ko. ikäluokkien valmentajien koulutuksesta ja siitä, kuinka nämä ovat mukana Jääkiekkoliiton valmentajalisenssijärjestelmässä. Lisäksi seuralta edellytetään toimenpiteitä uusien harrastajien rekrytoimiseksi, harrastuskustannusten kurissa pitämiseksi seuratasolla ja joukkueiden toimintaa suunniteltaessa ja epäasiallisen käytöksen ehkäisemiseksi.

Seuran tulee hakemuksia puoltaessaan huomioida, että tuki on tarkoitettu sitä aidosti tarvitseville. Jos seurat puoltavat myös sellaisten pelaajien hakemuksia, joissa ei toteudu rahaston tarkoitus (esim. perheen tulotaso ei täytä vähävaraisuuden kriteereitä), voidaan seuran tukikäsittelijää vaatia vaihdettavaksi tai pahimmassa tapauksessa seuran juniorit eivät voi jatkossa osallistua tukien hakemiseen
Seuran uusimmat