Seura-asusteet
Julkaistu: 13.09.2018 00.00

Seura-asusteet

KKP on tehnyt seuravaatesopimuksen Hockey Base Oulun kanssa.

Jatkossa KKP käyttää Craft ja Warrior tuotemerkkejä.

Merkit ovat laadukkaat ja jääkiekkoiluun sopivat. Asusteiden brodeerauksen ja nimikoinnin hoitaa Preanta Oy. Hockey Base huolehtii koko toimitusketjusta. Tuotteen sovituksesta - tilauksesta - nimikoinnista – toimituksesta - laskutuksesta.

Yhteistyössä sovittu toimitusketju helpottaa KKP:n joukkueenjohtajien työtä ja asusteteet saadaan nopeasti käyttöön. Sovitukset voidaan hoitaa joko suoraan liikkeessä tai Hockey Basen edustaja tulee suoraan joukkueen treeneihin, missä huolehditaan sovitus, nimikointitiedot ja lopuksi tuotteiden tilaus. Tämä käytäntö helpottaa joukkueen toimintaa, kun tiedot saadaan kerralla oikein.

Hockey Basen kanssa on myös sovittu -10 % alennus KKP:n jäsenkortilla tuotteiden myyntihinnasta.

Samoin joukkueilla on mahdollisuus ostaa edullisin seura hinnoin joukkueen tarvitsemat yleisimmät varusteet, mitä joukkue tarvitsee kauden aloitukseen.

Hockey Base on vastaavasti jatkossa mukana KKP:n toiminnassa ja näkyvästi esillä KKP:n viestinnässä.

"Hockey Basen ja Preantan tarjoama keskitetty palvelu ja yksityisyrittäjän joustavuus oli ratkaiseva tekijä valintapäätöksissä. Saumattomaan yhteistyöhön on nyt kaikki edellytykset.” – kertoo Veli-Matti Korhonen KKP:n toiminnanjohtaja.


Seuraa meitä:

https://www.facebook.com/hockeybase/

https://www.facebook.com/Preanta/





Seuran uusimmat