Mestiskarsinta alkaa viikonloppuna!
6.9.2018 21:58 Uutiset / C1 KKP/K-Laser Akatemia

KKP/K-Laser akatemian mestiskarsinta alkaa tulevana viikonloppuna Jäälihallissa, kun vastaan asettuu Kokkolan Hermes.

Akatemian joukkue on todellinen sarjan jokeriporukka, jonka tasosta ei kukaan tiedä mitä odottaa. Ei edes joukkue itse. Viime kaudella joukkue ei pelannut kevätkaudella liiton sarjoissa ollenkaan vaan valitsi harjoituspelien pelaamisen. Tälle kaudelle suuntana oli aluksi Suomi-sarjan karsinta. Kajaanin Hokin luovuttua sarjapaikasta, akatemia sai kuitenkin säälipaikan mestiskarsintaan. Joukkueen pelaajat ovatkin harjoituspeleissä olleet kuin Rocky Balboa Ivan Dragoa vastaan. Kovalla joukkuehengellä, hirveällä tuurilla ja tuomaripelillä joukkue on hävinnyt vain yhden harjoitusottelun syksyn aikana.

Viime kaudesta joukkueen muutama ehdoton avainpelaaja siirtyi Laserin puolelle tavoittelemaan paikkaa auringosta ja vastalahjaksi tuli muutama pelaaja pimeälle puolelle taistelemaan kärkikenttien paikasta. Vielä kun muutama Haukiputaan Ahmojen pelaaja otettiin tuomaan voittamisen kulttuuria porukkaan, niin viime kauden rungolla on hyvä jatkaa pelejä.

Joukkueen pelaajien kehitys on ollut huimaa kesän aikana mutta siitä huolimatta ylivoimaisesti suurin vahvuus on pelaajien yhteishenki. Joukkue pelaakin laajalla materiaalilla, kun pelaajien kunto ei kestä kuormittamista. Suurin tavoite onkin mestispaikan ohella pelaajien henkilökohtainen kehitys. Jos oikein hyvin kulkee, niin saattaa kesken kauden päästä vielä oikeaan jääkiekkojoukkueeseenkin vielä pelaamaan.

Joukkueen valmennus on onneksi menestynyt monella saralla, niin joukkueella on aina mahdollisuus. Yksi on pelannut kaukista, yksi pesistä, yksi soittaa kitaraa, yksi sai vasta itsekin häkin pois päästä. Maalivahtivalmennuksen virkaa toimittaa joukkueenjohtaja, joka ei ole ikinä itse pukenut moken kamppeita päälle. Kukaan ei vaan ymmärrä jääkiekon päälle mitään mutta henki on valmennuksellakin kunnossa.

Joukkueen huoltajissa onkin suurin tietotaito, kun toinen on entinen liigatuomari ja toinen joukkueen ainut koulutuksia käynyt jääkiekkovalmentaja.

Tästä kaikesta huolimatta joukkue tavoittelee tosissaan mestispaikkaa, joten kannattaa tulla pelejä katsomaan. Ei ainakaan asenteesta jää tällä porukalla kiinni.


   
Lisää uutisia
Kiimingin Kiekko-Pojat ry
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat