Yhteisellä asialla
3.5.2018 21:17 Uutiset / Pääsivusto

Miten pelataan 7 vs. 7 ja 3 vs. 4 hyvä kysymys.
Kuvassa vasemmalta Turkka Tervomaa (SJL), Pirkka Antila (SJL) ja Anne Puhakka (KKP SH)

Workshop

KKP:n Special Hockeyn ja Jääkiekkoliiton edustajat sorvin ääressä. Workshopissa työstettiin valtakunnallista konseptia erityislasten harrastustoiminnan kehittämiseen. Jääkiekkoliiton uudessa strategiassa on myös jalansija jääkiekon erityisryhmien harrastustoiminnan mahdollistamiseen. Tiiviin työpäivän aikana havaittiin aidon yhteistyön merkitys. KKP:n Special Hockeyn osaaminen arjen pyörittämisessä ja Jääkiekkoliiton resurssit lajiliiton roolissa mahdollistavat ainutlaatuisen lopputuloksen. Työryhmän valmistelema konsepti esitellään elokuun aikana, jääkiekkoväen tapahtumissa ja medioissa.

”Tämän päivän palaveri menee TOP 5 ihan heittämällä. Pirkka laati pelisäännöt valmiiksi jo yhden päivän aikana, meillä yksityiskohtia mietittäisin vielä ensi kaudellakin. Turkan ammattitaito tuli esiin projektin aikataulutuksessa. Nyt meidän KKP:n porukan pitää vain vastata haasteeseen ja pysyä aikataulussa …” KKP:n toiminnanjohtaja Veli-Matti Korhonen toteaa.

KKP:n Suomessa v. 2015 aloittama Special Hockey toiminta, on vähitellen levinnyt myös muihin seuroihin. Erityisryhmien toiminnan aloittaminen yksittäisessä jääkiekkoseurassa on melkoinen ponnistus. Vuosien saatossa on havaittu, että vain yhteistyöllä toiminta saadaan vakiinnutettua sekä jalkautettua muihin seuroihin. KKP:n viimeksi järjestämässä sateenvarjotoiminnan palaverissa oli mukana Oulun alueen eritysliikunnan toimijoita ja seuroja. Palaverissa havaittiin hyväksi sateenvarjotoiminnan käynnistämien. Näin saadaan koottua yhteen pirstaleinen seurojen ja toimijoiden osaaminen. Yhtenä mahdollisuutena sateenvarjotoiminnassa on saada nykyisiä tai uusia harrastajia kokeilemaan itselle täysin uutta lajia.

KKP:n Special Hockeyn esittelyvideo on yksi konkreettinen esimerkki yhteistyöstä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.   
Lisää uutisia
Kiimingin Kiekko-Pojat ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat