Kauden 2016-2017 päättäjäiset
11.5.2017 14:32 Uutiset / Pääsivusto

KKP:n kauden 2016 - 2017 päättäjäisiä juhlittiin 6.5.2017

Kiimingin Kiekko-Pojat järjesti muutaman vuoden tauon jälkeen seuran yhteiset päättäjäiset.
Iloksemme saimme huomata, että kutsu tavoitti miltei jokaisen seuramme pelaajan.

Seuran puheenjohtaja Veli-Matti Korhonen avasi tilaisuuden, kertoi tapahtuman ohjelman ja toivotti kaikki pelaajat sekä toimihenkilöt tervetulleiksi päättäjäisiin.


Tämän jälkeen puheenvuoron sai valmennusvaliokunnan Kari Stenroth, joka kertoi valiokunnan sekä valmennuspäällikkö Jari Hutun näkemyksiä kaudesta. Yhteenvetona voimme sanoa reilusti, että kausi meni seuran tavoitteiden mukaisesti. Urheilullisuuteen, käytöstapoihin sekä yhdessä toimimiseen, aktiivisuuteen ja hauskuuteen oli panostettu, mikä näkyi hienosti arjessa aina LKK:sta seuran vanhimpiin junioreihin.


Seuran puheenjohtaja Veli-Matti Korhonen kertoi omassa puheenvuorossaan siitä, miten KKP on nostanut asemaansa alueen kiekkokartalla. Jäsenmääriä tarkastellessa ei voida enää puhua mistään pienestä kyläseurasta, vaan ylpeästi voimme puhua seurasta, joka tunnistetaan jo valtakunnan tasolla hyvänä, reiluna ja urheilullisena seurana!


Palkintojenjaossa muistettiin upeasti seurassa pitkään toimineita henkilöitä.
Esko Heikka, Seppo Holtinkoski ja Raimo Untola saivat ansaitun maininnan pitkästä työstä seurassamme. Tällaisia henkilöitä tarvitaan aina, mikäli seura haluaa kehittyä ja mennä eteenpäin.


Vuoden joukkueeksi valikoitui KKP:n B2 00 -juniorit.

B2-joukkueen matka oli alussa kivinen, mutta joukkue osoitti jo alkukaudesta pärjäävänsä myös SM-sarjatasolla. Kapean materiaalin vuoksi joukkue putosi kuitenkin Mestikseen loppukaudeksi.

Joukkueen esityksissä Mestis-peleissä näkyivät kovat ja tiukat pelit syksyn SM-sarjassa, ja pelit sujuivat hienosti koko Mestis-sarjan läpi. Lopputurnauksessa Piispalassa joukkue nappasikin ansaitun Mestis-mestaruuden!Vuoden maalivahti -palkinnon sai B2-joukkueen Elias Korpela.

Elias Korpela on maalivahti, johon joukkueen oli kauden aikana helppo turvautua ja jonka avulla rakentaa omaa peliä. Hän on rauhallinen ja eleetön maalivahti, joka ei irtokiekkoja pudottele. Eliaksella on halu ja kyky voittaa pelejä, ja hän on pidetty jätkä kopissa sekä joukkueen keskuudessa. Urheilijana kehittyminen (harjoittelu, lepo, ravinto) on ollut tavoitteena, ja Elias onkin ottanut isoja askelia urheilijana.Vuoden puolustaja -palkinnon sai D2-joukkueen Veeti Madetoja.

Veeti Madetoja otti kauden aikana isoja askelia jääkiekkoilijana. Ei löytynyt sarjassa sellaisia hyökkääjiä, jotka olisivat Veetin kiertäneet. Hän tekee tunnollisesti töitä ja on omassa joukkueessaan johtava pelaaja.Vuoden hyökkääjä -palkinnon sai C1-joukkueen Jesse Multamäki.

Jesse Multamäki on tosi ärhäkkä "pikkumies", joka ei kaihda myöskään fyysistä peliä. Jesse menee ahtaisiin väleihin ja ottaa mustelmia joukkueen puolesta. Hän taitaa myös hienosti maalinteon salaisuudet.


Kauden 2016 - 2017 Lasten ja nuorten toiminnankehittäjä -palkinnon pokkasi Harri Männikkö.

Harri Männikkö on yli kymmenen vuotta toiminut vapaaehtoisesti lasten ja nuorten valmentajana. Illasta toiseen hän on hallilla useankin ikäluokan mukana. Harrin vahvuutena on lasten ja nuorten kanssa toimiminen, ja hän pystyy helposti luomaan iloisen ja kannustavan ilmapiirin omaan toimintaympäristöönsä.


Kiitokset kaikille kaudella 2016 - 2017 mukana toimineille!


   
Lisää uutisia
Kiimingin Kiekko-Pojat ry
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat