Oulun Kärpät E2-09 syysturnaus 31.8.-1.9.2019
Julkaistu: 17.09.2019 00.00

Oulun Kärpät E2-09 syysturnaus 31.8.-1.9.2019

Kärpät järjestivät syysturnauksen elo-syyskuun vaihteessa. KKP E2-09 osallistui turnaukseen kolmella joukkueella, joista KKP M pelasi AA- sarjassa ja KKP V ja P pelasivat AAA- sarjassa.
AA- pelit pelattiin kaikki Linnanmaalla. Tässä sarjassa KKP M ylsi joukkueemme korkeimpaan sijoitukseen, eli pääsivät pronssipeliin. Siinä YJK oli niukasti parempi lukemin 3-0. KKP M:n sykähdyttävin hetki koettiin kuitenkin puolivälierissä, jossa Kärpät Keltainen nujerrettiin lukemin 3-4. Tuo ottelu jäi kyllä pelaajien ja vanhempien mieleen. Ajassa 21:46 Kärpät nousi 3-2 johtoon ja tiedettiin, että voitto on kovan työn takana koska pelin kokonaisaikaa ei ollut jäljellä enää montaa minuuttia. Siinä koeteltiin monen uskoa joukkueeseen, mutta pojat eivät luovuttaneet. Ajassa 23:14 peli lyötiin tasoihin! Ja kun ajassa 24:28 mentiin johtoon, repesi katsomo varmasti turnauksen kovimpaan huutoon! Maalin jälkeiset muutamat hetket varjeltiin omaa maalia vielä vimmatusti ja palkintona oli komea voitto!

AAA- sarjassa pelattiin ensimmäinen päivä Kempelehallissa ja toinen päivä Linnanmaalla. KKP:n joukkueilla ei tällä kertaa
ollut asiaa mitalipeleihin, mutta sykähdyttävimmät hetket koettiin sijoitusotteluissa. Niissä KKP S vei voiton Kärpät Mustasta voittolaukauskisassa, jossa maalivahtimme ei päästänyt yhtään maalia! Myös KKP V:n sijoitusottelu meni voittolaukauskisaan K-Laser 1- joukkuetta vastaan. K-Laser oli tällä kertaa parempi. KKP V:llä oli varsinaisella peliajalla hyvä paikka ottelun viimeisillä sekunneilla ottaa voitto, mutta tällä kertaa se jäi haaveeksi. Jänniä hetkiä koettiin kuitenkin varsinkin katsomon puolella!

Turnaus oli pelillisesti varsin hyvä tapahtuma. Käytännössä kaikki ottelut, missä KKP pelasi, päättyivät muutaman maalin erolla. Tämä oli hyvä juttu, koska valmistavat pelitällit viikkoa aikaisemmin menivät hieman penkin alle K-Laseria vastaan. Turnaus palautti varmasti hyvän mielen kaikille pelaajille. Tästä on hyvä jatkaa aluesarjan pariin.

Seuran uusimmat