Harrastekiekko eilen ja tänään
Julkaistu: 15.11.2018 00.00

Harrastekiekko eilen ja tänään

KKP Seniors HARRASTEKIEKKO HISTORIA

  • KKP harrastekiekko perustettiin vuonna 1996 syksyllä . Alku sysäyksen sai kiekkoilevien poikien vanhemmilta jotka oli innokkaasti mukana seura toiminnassa. Isät vastastaan pojat pelissä, pojat pyöritti vanhempiaan siten että ei jäänyt muuta mahdollisuutta kuin ottaa oma jäävuoro vanhemmille ja alkaa pe iltaisin treenaamaan .Harrastekiekko alkoi saamaan suosiota kaikissa ikäryhmissä joten meidän täytyi lisätä jäävuoroja . 1998 saimme toisen vuoron sunnuntai-illalle näin pystyttiin tarjoamaan entistä useammalle mahdollisuuden päästä tutustumaan jääkiekon saloihin pelaajan roolissa. Harrastaja määrän kasvaessa perustimme myös luistelukoulun seuran suostumuksella joka myös sai kovan suosion, parin vuoden päästä huomasimme että nyt tarvitaan lisäapuja, tässä vaiheessa seura ohjeisti luistelukoulun vetämisen juniori joukkueille jotka hoiti loistavasti luistelukoulua eteenpäin.
  • Harrastekiekko harjoittelee Jäälihallissa pe . Pelaamme Oulun alue harrastekiekkoa Haukka sarjassa . Turnauksia pelataan Oulun alueella järjestettävissä harrastekiekko turnauksissa. Kansainvälisiä pelejä olemme käyneet pelaamassa säännöllisesti mm. Saksassa, Virossa.

HARRASTEKIEKKO TÄNÄÄN

Harrastaja määrää on tällä hetkellä n 40 kpl. Harrastajia olisi tulossa paljon lisää mutta olemme joutuneet rajoittamaan pelaaja määrää, johtuen rajallisista jää vuoroista .

Harrastajien ikä jakauma on18 v -60v Yläikärajaa ei ole .Meillä ei ole koskaan vaadittu pelaajilta mitään pelikokemusta tai pelaaja taitoja, ainoa vaatimus on että pysyy luistimilla pystyssä (vaikka maila tukenaan) löytyy kaikki varusteet (oma turvallisuus) sekä maksukykyä (turvataan harrastetoiminnan jatkuvuus) .

Meidän toiminnan motto on kiekkoileville nuorille kun aktiivi kiekkoilija ura päättyy niin ei tarvitse jättää jääkiekkoa vaan voi jatkaa pelaamista harrastekiekon mukana . Säilyy pukukoppi elämä , iloinen pelaaminen sekä meidän mukana pääsee kiertämää Eurooppaa jääkiekon merkeissä.

Seuran uusimmat