Piteå Summer games 29.6.-1.7.2018
Julkaistu: 08.07.2018 00.00

Piteå Summer games 29.6.-1.7.2018

KKP -08 jalkapallojoukkue osallistui Piteå Summergames turnaukseen 29.6.- 1.7. Turnauksessa oli mukana lähes 800 joukkuetta 12:sta eri maasta (Ruotsi, Suomi, Norja, Venäjä, Viro, Latvia, Liettua, USA, Argentina,Meksiko, Guatemala ja Mongolia). Ikäluokkia mukana oli 9; 8 - 10 vuotiaiden sarjat. KKP pelasi kuuden joukkueen lohkossa neljää ruotsalaista ja yhtä suomalaista joukkuetta vastaan.

Matkaan lähdimme perjantai aamuna ja pelaajat ja toimihenkilöt majoittuivat Klubbgärdin koululle.

Ensimmäinen peli pelattiin perjantai-iltapäivänä. Vastassa oli ruotsalainen IFK Arvidsjaur. KKP laukoi neljä täysosumaa vastustajan verkkoon, kun vastustaja ei onnistunut maalinteossa. Turnaus oli avattu hienolla 4-0 voitolla.



Perjantain toinen peli oli alkuillasta Rosvik IK:ta vastaan. Pojat olivat hyvässä pelivireessä ja laittoivat pallon töihin. Pelin maalisaldot olivat KKP:lle kolme, vastustajalle nolla. Tähän oli hyvä päättää ensimmäisen turnauspäivän pelit ja valmistautua illan avajaisseremoniaan. Väsymyksestä ei vielä ollut tietoakaan kun KKP esiintyi liput liehuen tuhansien pelaajien kulkueessa.

Lauantain pelit aloitettiin iltapäivällä Lira BK Gul - joukkuetta vastaan. Vastustaja vaikutti alusta asti vahvalta ja pelistä tulikin todella tiukka. Pojat taistelivat kuitenkin loppuun asti, ja peli päättyi KKP:n voittoon maalein 2-1.

Lauantain toinen peli oli lohkon toista suomalaisjoukkuetta FC Ylivieskaa vastaan. Vastustaja oli todella kova, mutta KKP ei antanut periksi ilman kovaa taistelua. Ylivieska vei kuitenkin pelin lopulta luvuin 5-1.

Viimeinen turnauspäivä oli lämmin ja aurinkoinen. Pojat olivat hyvin palautuneina ja levänneinä valmiita viimeiseen peliin kotijoukkue Piteå IF:ää vastaan. Myös vastustaja oli hyvässä vireessä, ja pelistä tuli tiukka. Loppulukemat 1-1.


Joukkue ja valmennus oli erittäin tyytyväisiä turnauksen lopputulokseen, joka oli lohkon toinen sija. Pojat saivat komeat mitalit kaulaansa, ja kotimatka alkoi reppu täynnä hyviä pelihetkiä, mahtavaa turnauskokemusta ja iloista mieltä. Tänne haluttaisiin uudestaan!


Kiitos pelaajille! Kiitos Sirpalle järjestelyistä! Ja iso kiitos valmennus ja huolto niin peleissä kuin majoituksessa!


Seuran uusimmat