Rauman D2 turnaus
8.4.2019 16:29 Uutiset / D2-06

AA D2 voittajajoukkue

6.-7.4.2019 pelattiin Raumalla D2 Eurosports kutsuturnaus, KKP osallistui kahden joukkueen voimin AA ja A-sarjoihin. Turnauksen järjestäjänä toimi Rauman Lukko. KKP starttasi matkaa jo perjantaina klo 12 Jäälistä pitkän 8 tunnin ajomatkan vuoksi.

AA

Joukkue aloitti turnauksen nihkeästi, ensimmäisessä ottelussa pojat olivat vielä lähtötelineissä ja peli ei lähtenyt liikkeelle lainkaan, tuloksena häviö. Toisesta ottelusta eteenpäin joukkueen taistelu ja liike olivat erinomaisella tasolla, valmennus oli löytänyt oikeat keinot pelikirjasta. Sunnuntain välierä ja finaali olivat tiukkoja yhden maalin kamppailuja, kuitenkin KKP selvitti ne vahvempana osapuolena edukseen ja ”poika” matkasi joukkueen mukaan Jääliin. Heikkoja lenkkejä joukkueesta ei löytynyt, kaikki pelasivat omalla hyvällä tasollaan ja taistelivat, se takasi ansaitun turnausvoiton.

A

Joukkue aloitti turnauksen suvereenilla voitolla, edellisen päivän matkustaminen ei näkynyt poikien jaloissa, valmennus oli tehnyt hyvää työtä peliin valmistautumisessa. Toisessa ottelussa vastaan asettui TPS, heidän pelaajat koostuivat suuremmaksi osaksi AA-tasoisista pelureista eli olivat väärässä sarjassa, ottelu päättyi KKP:n tappioon. Kolmas ottelu Lukkoa vastaan oli hyvä taistelu, muttei ihan riittänyt ja joukkue päätyi ottelemaan sijoista 5-8. Sunnuntai ensimmäinen ottelu oli erinomaista taistelua ja ottelu olisi voinut päättyä kumman tahansa voittoon, KKP joutui kuitenkin taipumaan luvuin 2-3. Viimeiseen otteluun valmennus pystyi lataamaan pojat täyteen latinkiin ja peli oli täysin KKP:n hallintaa, nähtiin totella komeita maaleja millaisia harvoin näkee D2 ikäluokissa. Pojat saivat ottelun jälkeen mitalit ja olivat tyytyväisiä turnauksen päätökseen.

Päätösmatka Jääliin oli riemukas, söimme herkkupäivällisen Vaasassa ja poikien juhliminen jatkui aina päätöspysäkille klo 01.30. Monikaan pojista ei nukkunut paluumatkalla ja koulupäivä mahtoi jäädä väliin.   
Lisää uutisia
D2-06
«  Heinäkuu   »
Kategoriat