Puuha-Pete
Julkaistu: 16.09.2018 00.00

Puuha-Pete

G-junioreiden Puuha-Pete:

Puuha-Pete kiertopalkinto jaetaan kuukausittain tunnollisesti ja periksiantamattomalla tavalla harjoituksissa sekä peleissä esiintyvälle pelaajalle. Puuha-Peten arvonimen saa vain kovasti harjoituksissa ja peleissä puurtamalla ja sen vuoksi se onkin joukkueen sisällä erittäin arvostettu palkinto. Puuha-Pete myös kuuntelee tarkasti valmentajien ohjeita eikä pölise vieruskaverille treenien aikana. Puuha-Pete palkinto sisältää kypärän ja työmiehen hanskat. Puuha-Petet julkaistaan valinnan jälkeen joukkueen omilla sivuilla kuvan kera :D

Syyskuun Puuha-Pete

Tämän kauden ensimmäiseksi Puuha-Peteksi valikoitui Havanan Ville. Ville on jo tässä vaiheessa kautta ilahduttanut valmentajia kuuntelemalla tarkasti koutsien ohjeita ja tekemällä kerrotut harjoitteet hymy huulilla. Villen tekemisestä saavat muut ottaa mallia sekä jäällä että sen ulkopuolella. Ville teki valmentajien tämänkertaisesta päätöksestä erittäin helpon. Tällä kertaa jäälle sattui sopivasti myös joukkueen kummipelaaja maalikyliltä, joka pääsi myös onnittelemaan Villeä arvostetusta valinnasta Puuha-Peteksi. Onnea Villelle valinnasta Puuha-Peteksi!

Lokakuun Puuha-Pete

Lokakuun Puuha-Peten valinta osoittautui tällä kertaa aiempia kertoja vaikeammaksi koska hyviä vaihtoehtoja olisi ollut reilusti. Puuha-Peteksi valittiin Erkkilän Eemi. Eemi on nuoresta iästään (2012) huolimatta jo kokenut konkari jääkiekon saralla. Eemi on alkukauden aikana kasvanut "isoksi" pojaksi ja jättänyt viimekaudesta tuttua jutun kerrontaa vähemmälle ja keskittynyt aiempaa tarkemmin eri harjoitteisiin niin jäällä kuin sen ulkopuolella. Tällä menolla kehittymistä jääkiekon saralla ei voi estää kukaan! Isot onnittelut Eemille valinnasta!

Marraskuun Puuha-Pete

Marraskuun pimeinä aikoina valmennuksen mieltä ovat piristäneet Tynin Jasperin otteet kaukalossa sekä sen ulkopuolella. Siitä syystä Jasper valikoitui Marraskuun Puuha-Peteksi. Jasper pysyttelee kopissa taka-alalla ja antaa tekojen puhua puolestaan. Jasper muistuttaakin käytökseltään entisaikojen legendaa Raimo "Raipe" Helmistä. Jasper tekee harjoitteet valmentajien ohjeiden mukaisesti ja on siitä syystä kehittynyt valtavin askelin tänä syksynä. Tsemppiä Jasperille loppukauteen ja onnittelut valmentajien puolesta!

Tammikuun Puuha-Pete

Vuoden 2019 ensimmäinen Puuha-Pete on Niemen Niilo tai "Pikku-Niilo", niin kuin Niiloa leikkisästi valmennuksen kesken kutsutaan. Niilo on tämän kauden aikana ottanut isoja askeleita eteenpäin lajitaitojen osalta ja ns. pelirohkeuden osalta. Valmennuksen saamien tietojen mukaan Niilo kuluttaa ahkerasti omalla ajalla ulkojäitä, joten kehittymisen syytä ei tarvi sen kauempaa etsiä. Paljon onnea Niilolle valinnasta ja toivottavasti kova innostus jääkiekon saralla jatkuu tulevaisuudessakin!

Helmikuun Puuha-Pete

"Olipa kerran pieni poika, jonka nimi oli Julius. Juliuksen parhaan kaverin nimi oli Otto. Ja Kkp:n G-junioreiden onneksi Julius halusi alkaa pelaamaan jääkiekkoa." Näin alkaa tarina, joka kertoo viime syksystä ja siitä kun Julius tuli joukkueeseen mukaan :) Julius on iältään ja kooltaan taatusti nuorin ja pienin mutta ei anna kentällä tuumaakaan periksi edes kahta vuotta vanhemmille pelureille. Julius haluaa oppia jääkiekon perusasioita ja hän kuuntelee tarkasti valmentajien ohjeita ja on tästä johtuen kehittynyt valtavasti viimeisten kuukausien aikana. Juliuksen periksiantamattomasta asenteesta voivat muut ottaa mallia! Onneksi olkoon valinnasta!

Maaliskuun Puuha-Peppi

Maaliskuussa palkittiin Puuha-Peten sijaan Puuha-Peppi palkinnolla Keräsen Kerttu. Kerttu on joukkueemme kokeneimpia pelaajia ja on pelannut seurassa jo useiden vuosien ajan. Kerttu on ottanut kauden aikana isoja kehitysaskeleita yksilötaitojen ja pelirohkeuden saralla. Kertun keskittymisestä harjoitteluun ja peleihin voivat muut joukkueen pelaajat (lähinnä pojat) ottaa oppia. Valmennus onnittelee Kerttua kauden viimeisestä valinnasta ja toivottaa kaikille pelureille tsemppiä kauden viimeisiin koitoksiin!

Seuran uusimmat