Kevätkauden aloitus
9.1.2019 11:30 Uutiset / Leijonakiekkokoulu

Tervetuloa KKP:n leijonakiekkokouluun!

Kevätkauden ensimmäiset jäävuorot ovat su 13.01. joten tässä on hieman perusinfoa kiekkokoulusta. Leijonakiekkokoulu on luistelu- ja kiekkokoulu noin alle 8-vuotiaille lapsille, jossa lapsen on mahdollista harjoitella luistelu- ja kiekonkäsittelytaitoja oman tasoisessa ryhmässä. Jäälissä jäällä on yhtä aikaa kolme eri ryhmää, tuoliryhmä aloittelijoille sekä leikki- ja peliryhmä hieman jo kokeneemmille leijonille. Linnanmaalla toimii tällä hetkellä vain yksi ryhmä, jossa pyritään tekemään harjoituksia lasten tason mukaisesti. Jokaisessa harjoitustapahtumassa on lajiteknisiä harjoituksia, kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain. Kiekkokoulusta on mahdollisuus siirtyä seuratoimintaan eli joukkueeseen. Aiempaa osaamista ei tarvita, vaan riittää, että luistimilla pysyy pystyssä.

Kiekkokoulussa pakollisia varusteita ovat:

  • luistimet (huomioi oikea koko, luistimeen riittää tavallinen sukka kasvunvaraa ei tarvita)
  • kypärä kasvosuojuksella
  • kaulasuoja
  • sopivat suojaavat käsineet
  • liikunnallinen asu (toppapuku on liian paksu, kypärän alla ei tarvitse pipoa)
  • maila (teemme joka kerta harjoitteita, joissa tarvitaan mailaa)

Kun luistelutaidot kehittyvät ja innostus kasvaa, voi hankkia myös kyynär- ja polvisuojat, jääkiekkohanskat, housut ja rintapanssarin. Aloitusvaiheessa nämä eivät ole tarpeellisia ja voi olla, että ”ylimääräiset” varusteet hankaloittavat luistelun opettelua. Varusteita hankkiessa kannattaa tsekata kirpputorit ja kysellä kiekkokoulun vanhempien whatsApp-ryhmästä, olisiko jollakulla jäänyt pieneksi. Liity ryhmään pyytämällä kutsu leijonakiekkokoulun rehtorilta luistelukoulu@kkpjuniorit.fi
Viestin kulku peruutuksissa tai muutoksissa kulkee helposti whatsApp ryhmässä, joten suosittelemme liittymistä siihen.

Kun olet maksanut lapsen kausimaksun, lapsesi saa leijonakiekkokoulu-harjoituspaidan.
Paita palautetaan kauden päätyttyä takaisin seuralle.
Seuran lasku voi jäädä välille tai roskapostiin, mikäli et ole saanut laskua voit pyytää sen osoitteesta toimisto@kkpjuniorit.fi

Jäällä on jokaisessa ryhmässä 1-2 ohjaajaa. Vanhempien paikka on harjoitusten ajan katsomossa. Pelaaja-aitiossa on 1-3 huoltajaa, jotka tarvittaessa käyttävät lapsia vessassa ja antavat vettä janon yllättäessä. Mikäli sinua kiinnostaa tulla mukaan ohjaajaksi tai huoltajaksi, ota yhteys LKK rehtoriin Minna Heikkilään luistelukoulu@kkpjuniorit.fi(tuoliryhmän ohjaaja). Saapukaa paikalle hyvissä ajoin, viimeistään 20 min ennen jäävuoron alkua, jolloin jää riittävästi aikaa laittaa luistimet jalkaan ja tarvittaessa kysyä neuvoa ohjaajilta. Jäähallilla voi teroituttaa luistimia ennen ja jälkeen jäävuoron. Ilmoitamme tästä vielä erikseen.

Tiistaisin klo 15:00 – 16:00 on Linnanmaa2 jäävuoro, vuorolle voi mennä luistelemaan. Vuorolla ei ole ohjattua toimintaa seuran puolesta.

Perjantaisin klo 19-20 Laivakankaan koululla on leijonakiekkokoululaisten oheistreenivuoro. Vuorolla harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä pelataan sählyä. Vuoro kuuluu kausimaksuun ja on vapaaehtoinen.

Tärkeää! Jopoxin käyttö on olennaisen tärkeää, koska se näyttää meille ohjaajille sen, montako lasta on tulossa harjoituksiin. Muistattehan siis merkitä mahdollisimman ajoissa, edelliseen keskiviikkoon mennessä, onko lapsenne tulossa. Jopoxin pukukoppiin lähetetään erillinen kutsu-tunnari-salasana. Jopox-sovelluksen voi myös helposti ladata Google Playstä/Appstoresta.

Joukkueen kalenteri löytyy myös netistä: https://www.kkpjuniorit.fi/joukkueet/3259/kalenteri


   
Lisää uutisia
Leijonakiekkokoulu
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat