Raahen joululätkä turnaus 29.-30.12.2018
Julkaistu: 01.01.2019 00.00

Raahen joululätkä turnaus pelattiin 10 joukkueen voimin kahtena päivänä 29.-30.2018. KKP lähti kahdella tasavahvalla joukkueella turnaukseen, molempiin joukkueisiin oli värvätty KKP 07 joukkueista yhteensä 6 pelaajaa. Jojon raporttia turnauksesta.

Valkoinen

Valkoisen joukkueen turnaus lähti lauantaina liikkeelle mollivoittoisesti, omaa peliä ei saatu valmennuksen toivomaan sapluunaan koko päivänä ja seurauksena oli 3 tappiota. Sunnuntain ensimmäiseen peliin tehtiin ketjumuutoksia joiden seurauksena peli alkoi sujua ja päivän molemmista otteluista selkeät voitot. Valkoinen näytti sunnuntaina todellisen tasonsa jolla oltaisiin selkeästi menty mitallipeleihin jos herääminen olisi tapahtunut aikaisemmin. Valkoisten otteluohjelma oli haastava, ensimmäisen ja toisen ottelun välillä oli 7 tunnin tauko.

Sininen

Sinisellä joukkueella peli lähti hyvin käyntiin heti ensimmäisestä ottelusta, seurauksena lauantain peleistä 2 tasapeliä ja yksi voitto. Joukkue hallitsi kaikkia pelejä, mutta maaleja eivät saaneet tehtyä enempää useista paikoista huolimatta. Lauantain viimeisessä ottelussa oli jo väsymystä havaittavissa, mutta sininen onnistui tekemään tarvittavat maalit samassa vaihdossa ja seurauksena 2-1 voitto. Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa oli taas virkeää peliä ja rutiinivoitto. Lauantain kahden tasapelin vuoksi loppuottelupaikka ei ollut enää omissa käsissä ja jouduimme odottamaan JHT-HaU ottelun lopputulosta, joka päättyi sinisten onneksi HaU:n voittoon. Loppuottelu oli varsinainen trilleri, aluksi sinisten peli ei lähtenyt käyntiin ja RJK siirtyi 1-0 johtoon 11 minuutin kohdalla. Sinisten peli lähti rullaamaan toisen erän alusta ja he hallitsivat loppupeliä, ansaittu tasoitus tuli 2 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Jatkoaika oli maaliton ja pääasiassa sinisten hallinnassa, oli monta paikkaa ratkaista peli äkkikuolemalla. Ratkaisu siirtyi voittolaukauskilpailuun jossa RJK ratkaisi pelin edukseen vasta neljännillä laukaisijoilla.

Turnaus oli hyvin järjestetty ja siitä kiitos RJK:lle. Jojon silmin pojat ovat kehittyneet kauden aikana huomattavasti ja se näkyi turnauksessa, siitä iso kiitos valmennukselle. Valkoisen peli sujui sunnuntaina omalla tasolla ja sininen puolusti erinomaisesti, viidessä ottelussa vain 6 maali omaan päähän. Nyt poikien tulee käyttää hyväksi ulkojäitä ja hankkia lisää henkilökohtaista taitoa järjestettyjen harjoituksien lisäksi, uskon kevätkaudesta tulevan erinomainen.