Tervetuloa Special Hockey joukkueen sivulle!
Julkaistu: 11.11.2015 00.00

Tervetuloa Special Hockey joukkueen sivulle!

Special Hockey tarjoaa Oulun seudulla luistelutaidon omaaville erityislapsille ja -nuorille, pojille ja tytöille, mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa ilman kilpailullisia tavoitteita. Harjoittelemme vakiovuorolla Linnanmaan jäähallissa kerran viikossa. Lisäksi viikottaiseen toimintaamme kuuluu perjantain liikuntasalivuoro ja talvisin ulkojäävuoro.

Special Hockey joukkueeseen voi tulla kokeilemaan, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta jääkiekosta.

Special Hockeyn peleissä yhdessä harrastaminen ja hauskanpito ovat tärkeintä.

JOUKKUEESEEN OTETAAN UUSIA PELAAJIA, UUTENÄ PORUKKANA ALOITTAA JUNNUJEN RINNALLA MYÖS NUORTEN AIKUISTEN JOUKKUE. Molempiin joukkueisiin, Juniorit (koululaiset, 9-17 vuotta) ja + 18 v otetaan kesän aikana uusia pelaajia.

Kesän aikana järjestämme oheistoimintaa, monipuolisesti liikunnallisia tapaamisia. Elokuun alussa kokoonnumme myös leireilemään Virpiniemen liikuntaopistolle. Jäävuorot alkavat elokuussa. Kauden 2017-2018 kausimaksu tulee olemaan haitarilla 250-300 eur/vuosi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: Janne Käyhkö, vastuuvalmentaja, p. 040 969 1406 tai joukkueenjohtaja Jaana Lauri ja Anne Puhakka, sähköpostilla specialhockeykkp@gmail.com

Kts myös https://www.facebook.com/SpecialHockeyKKP/

"Joukkueen toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea"







Seuran uusimmat