Puuha-Pete
Julkaistu: 04.02.2018 00.00

Puuha-Pete

G-junioreiden Puuha-Pete:

Puuha-Pete kiertopalkinto jaetaan viikoittain/parin viikon välein tunnollisesti ja periksiantamattomalla tavalla harjoituksissa sekä peleissä esiintyvälle pelaajalle. Puuha-Peten arvonimen saa vain kovasti harjoituksissa ja peleissä puurtamalla ja sen vuoksi se onkin joukkueen sisällä erittäin arvostettu palkinto. Puuha-Pete palkinto sisältää kypärän ja työmiehen hanskat. Puuha-Petet julkaistaan valinnan jälkeen joukkueen omilla sivuilla kuvan kera :D

Puuha-Pete 4.2.2018

Joukkueen historian ensimmäiseksi Puuha-Peteksi on valittu valmennuksen toimesta Veikka Mustaparta. Nuoresta iästään (2012) huolimatta Veikka ei anna harjoituksissa/peleissä tuumaakaan periksi isommallekaan vastukselle. Veikan kovan harjoitusmotivaation johdosta kehityskäyrä osoittaa tiukasti kohti Koillista. Onnea Veikalle ensimmäisestä Puuha-Pete nimityksestä!

Puuha-Pete 15.2.2018

Joukkueen seuraavaksi Puuha-Peteksi valikoitui kovan pohdinnan päätteeksi Eetu Suorsa. Eetu ei varmasti ole joukkueen äänekkäin pelaaja mutta sitäkin ahkerampi harjoittelija. Eetu tykkää kovasti jääkiekosta ja se näkyy kovana intona sekä peleissä että harjoituksissa. Valmennuksen mieltä on kovasti myös lämmittänyt Eetun viime aikojen rohkeat peliesitykset, jonka johdosta vastustajan verkko on heilunut tiuhaan tahtiin. Valmennus onnittelee Eetua tuoreesta nimityksestä!

Puuha-Pete 11.3.2018

Sunnuntain treenien yhteydessä nimettiin järjestyksessään kolmas Puuha-Pete. Tällä kertaa halutun palkinnon sai Miika Siltakoski. Miika on kuluvan kauden aikana kasvanut isoksi pojaksi ja kuunnellut harjoituksissa tarkasti valmentajan ohjeita, josta osoituksena huikea kehitys lajitaitojen osalla. Miika on iloinen ja kiinnostunut urheilusta. Miika uskaltaa peleissä mennä vastustajaan kiinni ja riistää kiekot itselle, mikä on valmennusjohdon mieleen. Hienoa Miika!

Seuran uusimmat