Pipelifecup U16
Julkaistu: 03.09.2017 00.00

K-Laser/KKP C2-joukkue osallistui Haaparannalla 2.-3.9.2017 Pipelifecup U16- turnaukseen, jossa vastustajia oli sekä Suomen että Ruotsin puolelta. Alkulohkossa vastaan luisteli Limingan Kiekon C1-joukkue ja Kiruna IF Ungdom-joukkue. C2-joukkue oli hereillä ensimmäisen päivän koitoksissa; LiKi kaatui 9-1 ja Kiruna 6-1.

Lohkovoittaja jatkoi sunnuntaina semifinaalissa turnausjärjestäjä HTUHC:tä vastaan hieman sekavassa ja jäähyherkässä pelissä. Kuitenkin se tärkein saatiin, eli voitto. 2-0 tuloksella joukkue jatkoi finaaliin, jossa vastaan luisteli RoKi (jota vastaan pelataan syksyn aikana sarjassa vielä neljä kertaa).

Turnausfinaali oli ehdottomasti turnauksen tiukin ja viihdyttävin peli. Alussa RoKi herätteli joukkuetta tekemällä johtomaalin ajassa 1:14. Joukkue paransi peliään ja erätauolle mentiin tilanteessa 1-1. Erittäin tasaisen toisen erän aikana maalipaikkoja riitti molemmilla joukkueilla. Joukkueemme voittomaali syntyi ajassa 30:51, ja joukkue taisteli viimeiset minuutit pitäen oman maalin puhtaana.

Turnausvoittoon ja ensi viikon harkkapeliin Kärppien naisia vastaan on hyvä päättää harjoituspelikausi ja aloittaa valmistautuminen alkavaan sarjakauteen.