Filmme.tv yhteistyösopimus
Julkaistu: 08.05.2015 00.00

Filmme.tv yhteistyösopimus

Oulu 07.05.2015

Kiimingin Kiekko-Pojat (KKP) otti uuden videovalmennusohjelman käyttöönsä ensimmäisenä jääkiekkoseurana maailmassa. Videovalmennusohjelma mahdollistaa yksittäisen pelaajan videoinnin automaattisesti. KKP:n kotikentälle Jäälihalliin on asennettu kaikkiaan kolme videokameraa, joista kaksi päätyihin ja yksi pitkälle sivulle, vaihtoaitioiden yläpuolelle. Kaksi videokameraa näyttää koko kentän kuvaa eri päädyistä yhden seuratessa automaattisesti yksittäistä pelaajaa. Järjestelmän nimeltä FilmMe on tuottanut oululainen FilmMe Group.

”Onhan tämä meille huikea askel eteenpäin teknologian hyödyntämisessä. Valmennuksen näkökulmasta arvioisin että tämä on maailman edistyksellisin työkalu jääkiekkovalmentajalle. Pelaajakohtainen seuranta, automaattinen data sekä mahdollisuus liittää muita valmentajia hyödyttäviä palveluita ohjelmaan ovat tätä päivää. Organisaationa meillä ei ole mahdollista toteuttaa tätä käsin, mutta automaattisen tarjonnan kautta otamme ilolla vastaan kaiken sen datan mitä harjoituksista ja otteluista on nyt saatavilla”, KKP:n puheenjohtaja Hannu Salo toteaa.

FilmMe Group on kehittänyt videovalmennusohjelmaa jääkiekkoon jo jonkin aikaa sekä juniorit että ammattilaispelaajat mielessä. Pelaajan pitkäaikaisen kehityksen seuranta automaattisen videoinnin ja videokirjaston avulla edesauttaa tulevaisuuden huippulupauksia, joiden videot ovat jatkossa yhdessä paikassa scoutien ja valmentajien katseltavissa.

Christian Sundell, FilmMe Groupin toimitusjohtaja, huomauttaa tuotteen sopivan myös erilaisiin jääkiekkoliiton koulutustapahtumiin ja erotuomarikerhojen koulutukseen ja tarkkailuun. ”Ei pidä myöskään unohtaa sitä, että FilmMe:n avulla juniorijoukkueetkin voivat lähettää pelejään tarvittaessa livenä ilman raskasta tuotantokalustoa. Uskon että moni haluaa nähdä sukulaistensa ja tuttaviensa pelejä nimenomaan niistä sarjoista joita ei yleensä kuvata.”

Kiimingin Kiekko-Pojat ry on jääkiekon harrastustoimintaan erikoistunut kiiminkiläinen yhdistys. Vuonna 1991 perustettu seura tunnetaan yleisesti nimellä KKP, joka on yhdistyksen nimestä johdettu lyhenne. KKP:ssä arvoissa tärkeimpänä ovat mahdollisuus harrastaa, mahdollisuus kehittyä, mahdollisuus menestyä ja mukava yhdessäolo.

FilmMe Group Oy on Oulussa vuonna 2011 perustettu yritys. Yhtiö on kehittänyt maailman ensimmäisen videokamerajärjestelmän, joka seuraa kohdettaan automaattisesti zoomaten. Asiakkuuksia sillä on kymmenessä eri maassa mm. jalkapallon, tanssin ja ratsastuksen saralla.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Hannu Salo, puheenjohtaja, KKP 044 727 4072
Christian Sundell, toimitusjohtaja, FilmMe Group Oy 040 521 4102
Esimerkkivideo: www.filmme.tv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuran uusimmat