Tervetuloa LAFK-KKP Tytöt (2010-2014) joukkueeseen!
LAFK-KKP TytötJulkaistu: 04.05.2024 10.31

Tervetuloa LAFK-KKP Tytöt (2010-2014) joukkueeseen!

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Joukkue muodostuu n. 50 vuosina 2010-2014 syntyneistä tytöstä.
Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikentasoiset pelaajat vasta-alkajista jo kokeneisiin pallotaitureihin. Joukkueessa toimii osaava valmennustiimi joka mahdollistaa treenaamisen ja kehittymisen jokaiselle omalla tasolla ja oman innokkuuden mukaan.


MITEN PÄÄSEE MUKAAN?

Mukaan pääsee ottamalla etukäteen yhteyttä joukkueenjohtajaan. JoJo kertoo milloin on sopiva ensimmäinen treenikerta tulla mukaan. Tutustelun jälkeen joukkueeseen liitytään täyttämällä rekisteröintilomake sivun alalaidan ilmoittautumislinkistä, jonka jälkeen harrastaja liitetään Jopox-sovelluksessa joukkueeseen / huoltaja(t) joukkueen infokanaviin.

MILLAISIA RYHMIÄ JOUKKUEESSA ON?

Yhdistimme T11 ja T13 joukkueet vuoden 2024 alusta. Pyöritämme joukkueen sisällä iän ja tason mukaan jaettua kolmea tiimiä; keltaiset, valkoiset ja mustat.

 • Keltaisissa treenaavat vähemmän aikaa harrastaneet ja he osallistuvat kesällä Oulussa pelattavaan Tervarien Junnuliigaan. Uudet harrastajat aloittavat keltaisissa ja taitojen kehittyessä liittyvät aikanaan oman ikäluokkansa kokeneempaan porukkaan.
 • Valkoisissa pelaavat pääasiassa kokeneemmat 2013-2014 syntyneet ja he osallistuvat tulevana kesänä T11 aluesarjaan.
 • Mustat koostuvat 2012-2010 syntyneistä kokeneimmista pelaajista ja he pelaavat kesällä T13 aluesarjaa.

MILLOIN ON TREENIT?

- Treenit kesäkaudella:

 • Kaikki ryhmät:
  • maanantai 18:00 - 19:30 Kiiminkipuiston tekonurmi
  • keskiviikko 16:30 - 18:00 Kiiminkipuiston tekonurmi
 • Valkoiset & Keltaiset:
  • perjantai 18:00 - 19:30 Kiiminkipuiston tekonurmi
 • Mustat:
  • perjantai 18:00 - 19:30 Laivakankaan tekonurmi

Kesäkaudella pelaamme myös harjoituspelejä yhdessä Oulun alueen seurojen tyttöjoukkuiden kanssa ja osallistumme mahdollisuuksien mukaan turnauksiin.

MITÄ MAKSAA?

Jalkapalloharrastus joukkueessamme kustantaa vuoden 2024 aikana seuraavasti:

 • Talvikauden (marras - huhtikuu) kausimaksu on 130€
 • Kesäkauden (touko - lokakuu) kausimaksu on 160€.

Kausimaksuihin sisältyy seuran jaosmaksu (v. 2024 kevät 50€ ja syksy 60€)
--> joukkue laskuttaa 2 kausimaksulaskua vuodessa tammi- ja kesäkuussa. Kausimaksut eivät sisällä varusteita. Pitääksemme harrastusmaksut maltillisina, hankimme lisävaroja joukkueemme toiminnan kattamiseksi eri varainkeruukeinoin.

Treeneissä ja peleissä tarvittavat vähimmäisvarusteet ovat jalkapallokengät, säärisuojat, jalkapallosukat, koon 4 pallo, sekä sisäpelikengät talvikaudella. Peliasut tilataan omakustanteisesti joukkueenjohtajan/varustevastaavan kautta, peliasujen hinta yhteensä n. 100€. Harrastaja voi halutessaan tilata myös pallorepun, hupparin jne varustetoimittajamme valikoimasta.

Lisäksi pelaajalle tulee hankkia Palloliiton pelipassi (lisenssi), joka uusitaan kalenterivuosittain. Pelaajalla on lisäksi oltava kilpaurheilun kattava tapaturmavakuutus,. Lajivakuutuksen voi hankkia myös Palloliitolta pelipassin yhteydessä (hinnat 2024: v. 2013 syntyneet ja nuoremmat 5€ / v. 2012 syntyneet ja vanhemmat 50€ ).

SAAKO TESTATA MAKSUTTA?

Uusi tulokas saa osallistua kaksi viikkoa maksutta harjoituksiin ja tutustua rauhassa toimintaan, jonka jälkeen päättää sitoutuuko mainioon harrastukseen mukaan.

MIHIN SITOUTUU KUN ILMOITTAUTUU MUKAAN?

Kahden viikon kokeilujakson jälkeen sitoutuu maksamaan kausimaksun, mutta ennen kaikkea aloittamaan mukavan ja monipuolisen harrastukseen! Joukkueemme tytöillä on todella hyvä yhteishenki ja uudet pelaajat otetaan lämpimästi vastaan.

Lapsi sitoutuu toimimaan osana joukkuetta, tsemppaamaan joukkuekavereita, harjoittelemaan säännöllisesti, sekä treenaamaan ja pelaamaan hyvässä hengessä.

Vanhemmat sitoutuvat tukemaan lapsen harrastamista, kannustamaan, kuljettamaan lasta harjoituksiin ja peleihin. Vanhempia tarvitaan myös osallistumaan joukkueen yhteiseen toimintaan kuten varainkeruuseen talkoilemalla, toimimaan tarpeen mukana joukkueen huoltajana peleissä ja reissuilla. Vanhemmat näyttävät omalla esimerkillään mallia kunnioittavasta asenteesta toisia, niin omia kuin vastustajiakin kohtaan. Parkkipaikalla tai kentän laidalla puhelintaan treenien ajan tuijottava vanhempi ei ole toivomamme roolimalli lapselle.

MITEN JOUKKUE KOMMUNIKOI?

Käytämme treeneihin ja peleihin ilmoittautumiseen Jopox sovellusta. Vanhemmille tiedotamme oleelliset asiat pääasiassa Whatsapp-ryhmässä ja tarvittaessa sähköpostin kautta. Pyydä joukkueenjohtajaa liittämään pelaajan vanhemmat joukkueen Jopoxiin ja Whatsapp-ryhmään!

Joukkueemme toimii vanhempien vapaaehtoistoiminnan varassa. Otamme uusia vanhempia ilolla mukaan toimintaan huoltajiksi, toimihenkilöiksi ja apuvalmentajiksi!


LAFK-KKP Tytöt - ilmoittautumiseen tästä!


Lisätietoja joukkueenjohtajalta:

Pete Pietilä - yhteystiedot: pete.pietila(ät)gmail.com, 0505981112