Tervetuloa !
U12(2010)Julkaistu: 14.04.2021 10.29

Tervetuloa !

Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia.

1) Miten pääsee mukaan?
Joukkueeseemme pääsee mukaan olemalla ensin yhteydessä joukkueenjohtajaan, joukkueen harjoituksissa voi käydä mukana ilmaiseksi 5 kertaa kokeilemassa toimintaa. Harjoituksissa tulee olla täysi jääkiekkovarustus ja voimassa oleva vapaa-ajan vakuutus joka kattaa vahingon sattuessa jääkiekkolajin vahingot.

2) Millaisia eri ryhmiä tarjolla tämän ikäiselle aloittelijalle?
Joukkueemme pelaajat on jaettu tasoryhmiin treeneissä joten tarjoamme jokaiselle pelaajalle harjoitteet oman taitotason mukaan

3) Milloin on treenit?
Joukkueella on syys-huhtikuussa jäätreenit 2-3 x viikossa, jääharjoittelun yhteydessä joukkueella oheisharjoittelua jossa treenataan mm lihaskuntoa ja lihaskoordinaatiota. Harjoitukset jatkuvat myös kesäkaudella monipuolisin treenein.

4) Mitä maksaa?
Arvioitu kausimaksu on n. 1900 euroa. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan. Vanhempainpalaveri vahvistaa uuden kauden budjetin syksyn vanhempainpalaverissa

5) Saako testata maksutta jonkin aikaa alkuun?
Joukkueen toimintaan voi käydä tutustumassa 5 x maksutta. Huomioithan että pelaajalla tulee olla harrastuksen kattava vapaa-ajan vakuutus voimassa.

6) Mihin sitoutuu, jos ilmoittautuu mukaan?
Kun pelaaja ilmoittautuu mukaan joukkueen toimintaan sitoutuu pelaaja suorittamaan pelaajakohtaiset toimintamaksut kauden aikana.


Lisätiedot:
tomi.alatalo[ät]kkpjuniorit.fi 0400493611Joukkueen uusimmat uutiset