Taitovalmentajan hanketuki 2018-2021
Julkaistu: 04.02.2018 00.00

Taitovalmentajan hanketuki 2018-2021

Taitovalmentajan hanketuki 2018-2021

Jääkiekkoliiton liittohallitus on päättänyt myöntää 27 jääkiekkoseuralle 20.000 euron vuotuisen hanketuen päätoimisen taitovalmentajan palkkaukseen pelikausille 2018-2019, 2019-2020 ja 2020-2021. K-Laser, KKP ja RJK ovat yhdessä hakeneet ja saaneet oheisen tuen. Tuen varmistuttua taitovalmentajan paikka laitetaan avoimeen hakuun ja rekrytointi pyritään hoitamaan vielä tämän kauden kuluessa.

Jääkiekkoliiton ainutlaatuinen taitovalmennuksen palkkatuki mahdollistaa tuen saaneiden seurojen valmennustoiminnan pitkäjänteisen kehittämisen. Taitovalmentajat tulevat keskittymään seurojen C2- Leijona-kiekkokoulujen toiminnan kehittämiseen. Seurojen valmennuspäälliköt saavat siten lisäresurssin ansiosta enemmän mahdollisuuksia kehittää junioreidemme pelaajapolkua ja seurojen valmennuksen laatua. K-Laserin, KKP:n ja RJK:n tavoitteena on mahdollistaa jääkiekon harrastaminen mahdollisimman pitkään omassa seurayhteisössä kaikille pelaajillemme olipa heidän tavoitteena harrastus- tai kilpakiekko.

"Tuen myöntäminen on mielestäni upea ele Jääkiekkoliitolta lasten ja nuorten liikunnan edistämiseksi ja samalla luottamuksenosoitus seurojemme tekemää laadukasta juniorityötä kohtaan. Tuen ansiosta Oulun ja Raahen seudun juniorit saavat aikaisempaa monipuolisempia ja tasalaatuisempia pelaajapolkuvaihtoehtoja, kun jatkossa alueella työskentelee 2 taitovalmentajaa. Odotan panostuksen lisäävän myös alueen seurojen yhteistyötä ja johtavan toimintatapojen vakiintumiseen" - toteaa Kiekko-Laser juniorit ry:n puheenjohtaja Timo Eskola

"Kun tukihaku avautui viikolla 50 ja työstimme hakemusta seurojen ja Jääkiekkoliiton yhteyshenkilöiden kanssa. Minulle vahvistui päivittäin kuva, että tästä tulee toimiva paketti. Nyt saamme resurssia niihin asioihin, mihin aikaisemmin ei ollut mitään mahdollisuutta. Lisäksi seurojen yleinen toiminta on niin hyvällä tasolla, että taitovalmentaja voi keskittyä olennaiseen, eli valmennukseen" – Kiimingin Kiekko-Pojat ry:n toiminnanjohtaja Veli-Matti Korhonen kommentoi.

"Kasvava taitovalmentajien määrä alueella hyödynnetään myös RJK:n toiminnassa. Seuramme valmennuspäällikkö ja valmennustiimit saavat tukea työhönsä tuoreimman tiedon ja käytännön osaamisen kautta. Tämä helpottaa myös seurojen välistä yhteistyötä ja mahdollistaa erilaisten pelaajapolkujen kehityksen osaavien valmentajien johdolla." - kertoo Raahen Jääkiekklubi ry;n puheenjohtaja Ari Pohjola

Lisätietoja

K-Laser, puheenjohtaja Timo Eskola, p. 050 432 0058, timo.eskola@gmail.com

KKP, toiminnanjohtaja Veli-Matti Korhonen, p. 040 7007 716, veli-matti.korhonen@kkpjuniorit.fi

RJK, puheenjohtaja Ari Pohjola, p. 050 5494 931, ari.pohjola@op.fi

Seuran uusimmat