Maalivahtivalmennus

Maalivahtiharjoittelu

Kiimingin Kiekko-Pojissa nuorten maalivahtien valmennus on kerännyt runsaasti positiivista palautetta. Uskomme maalivahtivalmennuksessamme ideologiaan “ensin urheilija, sitten jääkiekkoilija”. Haluamme valmentaa maalivahtejamme kohti torjuvaa maalivahtipeliä, joka on aktiivista, aggressiivista ja opettaa pelitavan, joka antaa hyvät eväät koko uran ajaksi. Seurassamme arvostetaan vahvasti maalivahteja, joka näkyy niin joukkueharjoitusten suunnittelussa kuin kerran viikossa järjestettävillä maalivahtijäillä.

Nuorempien maalivahtien valmennuksessa pyrimme innostamaan ja kannustamaan. Tavoitteenamme on, että maalivahdit pelaisivat myös kenttäpelaajina mahdollisimman pitkään monipuolisen liikunnan vuoksi. Kauden aikana käymme läpi kaikki maalivahdin torjunta- ja liikkumistekniikat, joita sitten hiotaan vuosien kuluessa. Maalivahtijäällä yleensä joukkueen oma mv-valmentaja työskentelee omien maalivahtien kanssa, mutta vaihtelun ja uusien näkökulmien vuoksi ryhmiä sekoitellaankin. Maalivahtijäiltä valmentajat saavat vinkkejä joukkueen omiin harjoituksiin ja toisaalta tuovat sarjapeleistä havaintojaan kehitettävistä alueista.

Ryhmään valitaan asenteellisesti ja taidollisesti lahjakkaita maalivahteja. Lisäksi valintakriteereinä ovat harjoitettavuus, kehityksen eteneminen ja motivaatio harjoitella.

KKP on jatkanut pitkäjänteistä maalivahtivalmennusta jo vuosia ja siihen satsataan jatkossakin!

Vanhempien ryhmä: C2-B

Nuorempien ryhmä: E2-D1

Lisäksi F1-joukkueesta voi tulla kaksi maalivahtia kerrallaan harjoittelemaan itsenäisesti joukkueensa oman maalivahtivalmentajan kanssa.

Valmentajat:


   
Lisää uutisia
Kiimingin Kiekko-Pojat ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat