Henkilötietojen kerääminen ja julkaisu

Henkilötietolaki 523/1999

Henkilötietojen kerääminen ja julkaisu

Jokaisen seuramme pelaajan tiedot tallennetaan seuramme tiedonhallinta- ja viestinvälineelle JOPOXiin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tehostaa seuran junioritoiminnan viestintää ja tiedonhallintaa niin, että se tukee laadukasta toimintaa.

Siltä osin kun tietoja näytetään julkisesti internetissä, tarvitaan siihen henkilötietolain mukaan henkilön suostumus tietojen näyttämiseen.

Julkaiseminen

Tiedot, joita pelaajasta mahdollisesti näytetään julkisesti joukkueen kotisivuilla ovat:

· Pelaajan nimi

o joukkueen pelaajaluettelossa

o pelaajaesittelyssä

o ottelutiedotteessa ja/tai -selosteessa

· Pelaajan kuva

o pelaajaesittelyssä

o otteluraportissa tai muussa uutisessa

Tällä suostumuksella pelaaja antaa suostumuksen siihen, että edellä mainitut tiedot voidaan julkaista internetissä joukkueen omilla kotisivuilla.

Tarkemmat henkilötiedot (osoitetiedot, harjoitusosallistumiset, ottelumerkinnät,testien tulokset jne.) ovat käytettävissä vain pelaajan omalla seuralla.

Suostumus

Henkilötietojen näyttämistä varten tarvitaan henkilön yksilöity, vapaaehtoinen ja tietoinen suostumus.

JoPoX-järjestelmään on rakennettu oma menettelyohjelma suostumuksen kirjaamiseksi. Pelaajan tiedoissa on näin erikseen kohta, joka täytetään, kun henkilö ei ole antanut suostumustaan. Mikäli pelaaja ei ole antanut suostumusta, tietää järjestelmä sen automaattisesti eikä näytä tietoja niissä tapauksissa, joissa tietojen julkaisemiseksi suostumusta tarvitaan.


   
Lisää uutisia
Kiimingin Kiekko-Pojat ry
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat