Elenia-turnaus
Julkaistu: 04.01.2017 00.00

Elenia-turnaus

Elenia- turnaus Oulaisissa 31.12.2016

KKP:n G- junnut osallistuivat perinteiseen Elenia- turnaukseen kahden joukkueen voimin uudenvuoden aattona. Tähän Jääkobrat ry:n järjestämään turnauksen osallistui yhteensä kymmenen joukkuetta kuudesta eri seurasta.

Matkaan lähdettiin varhain aamulla ja ensimmäiset KKP:n pelit saatiin käyntiin klo 11:15. Alkusarjassa joka joukkueelle kertyi neljä ottelua. K-Laserin valkoinen ja punainen joukkue oli potkun muita edellä, mutta muuten otteluista syntyi tiukkoja vääntöjä. KKP:n valkoinen joukkue selvisi lopulta pronssiotteluun ja sininen joukkue sijoituskamppailuun sijoista 5-6. KKP Valkoinen voitti lopulta pronssiottelun Cobrien punaisia (F2) vastaan numeroin 3-2. Ottelu oli ennen viimeistä minuuttia tilanteessa 3-0, mutta Cobrat teki pelistä jännän tulemalla maalin päähän. Myös KKP sinisen sijoitusmatsi JHT Kalajokea vastaan oli kutkuttava ja päättyi monien käänteiden jälkeen tasapeliin 4-4. Näin viides sija päätyi jakoon JHT:n kesken.

Turnaus oli varsin onnistuneesti järjestetty. Lapset olivat silminnähden iloisia ja jokainen pelaaja palkittiin mitalilla sekä kunniakirjalla. KKP valkoinen sai lisäksi komean pokaalin. Turnaus oli monelle pelaajalle ensimmäinen lajiaan ja antoi varmasti poltetta tulevaan.

Illaksi ehdittiin vielä kotiin juhlimaan Uutta Vuotta!

Turnauksen lopputulokset järjestäneen seuran sivulta :

http://www.cobrat.fi/uutiset/22920/g09-junioreiden-elenia-turnaus

Teksti ja kuvat : J.Isoniemi


Seuran uusimmat