Ilmoittaudu kannustajaksi
Julkaistu: 17.01.2016 00.00

Ilmoittaudu kannustajaksi

Arinan omistajat voivat osallistua pohjoissuomalaisen juniori- ja nuorisoliikunnan tukemiseen liittymällä KKP:n Kannustajaksi Omalla S-kanavalla. Seuralle maksettava Kannustajat – tukipotti määräytyy sen mukaan, kuinka paljon seura kerää Kannustajia ja Kannustajat Bonusta. Seuran kannattaminen ei vähennä henkilökohtaisia Bonuksia, vaan kyseessä on seuroille maksettava lisätuki.

Seura voi saada Kannustajaksi kenet tahansa Osuuskauppa Arinaan kuuluvan omistajatalouden pääjäsenen. Pääjäsenen tunnistaa siitä, että hän saa asiakasomistajapostin nimellään kotiin. Kannustajaksi ilmoittautuneen saamaa Bonusta vastaava summa ohjautuu seuran tukipottiin koko vuoden ajalta. Seuralle maksetaan Kannustajat – tukea vuoden 2016 aikana Kannustajaksi ilmoittautuneiden Arinan omistajatalouksien keräämän Bonuksen perusteella.

Lue lisää osoitteesta Arina.fi

Näin liityt KKP:n Kannustajaksi:

1. Kirjaudu Omalle S-kanavalle

  • S-kanavalta S-tunnuksella (s-kanava.fi/kirjaudu) jos olet unohtanut tunnuksesi tai et ole sitä vielä luonout pääset eteenpäin valitsemalla "Rekisteröidy käyttäjäksi (luo S-Tunnus)" ja käyttämällä pankkitunnuksiasi sen jälkeen tunnistautumiseen.

Vaihtoehtoisesti:

  • S-Pankin verkkopankista kohdasta Oma S-kanava.

2. Siirry Omalla S-kanavalla välilehdelle Osallistu ja vaikuta

3. Klikkaa kuvaketta Liity Kannustajaksi

4. Valitse tuettavien yhteisöjen/seurojen listasta se seura, jolle maksettavaa tukea sinä haluat Kannustajana kasvattaa

5. Päivitä samalla myös yhteystietosi

Klikkaa Päivitä tiedot -painiketta.


KIITOS TUESTA!

Seuran uusimmat