C2-joukkueelle kultaa ylialueellisessa sarjassa!
Julkaistu: 12.04.2015 00.00

KKP C2-joukkueen ylialueellinen sarja päättyi sunnuntaina 12.4 joukkueemme kultajuhliin Jäälihallilla!

Lauantaina 11.4 pelasimme ensimmäisen loppuottelupelin S-Kiekkoa vastaan Kuortaneella. Peli oli ensimmäisessä erässä hyvin tasainen ja S-Kiekko johti siinä vaiheessa 2-1. Toisessa erässä KKP karkasi viidellä maalilla reiluun 6-2 johtoon. Kolmannessa erässä KKP teki vielä 4 maalia, eikä vastustaja onnistunut tekemään maaliakaan. KKP siis voitti Kuortaneella 10-2.

Toinen loppuottelupeli pelattiin Jäälihallilla 12.4 ennätysyleisön edessä. Koskaan ennen joukkueemme pelejä ei ole ollut seuraamassa vastaavaa määrää (141 henkilöä) katsojia. Yleisö saikin seurata todella tiukkaa peliä, jossa ei maaleilla juhlittu! Ensimmäinen erä päättyi maalittomana, vaikka molemmilla joukkueilla oli useita mahdollisuuksia tehdä maaleja. Toinen erä jatkui yhtä jännittävänä ja maalia saatiin odottaa yli puoliväliin erää. KKP teki ensimmäisen maalin ajassa 32.42. Se jäikin erän ainoaksi maaliksi. Kolmanteen erään lähdettiin vauhdikkaasti liikkeelle, mutta maalia saatiin odottaa erän loppupuolelle (55.01) saakka. KKP teki tuossa ajassa toisen maalinsa ja ottelu oli ratkennut KKP:n voittoon 2-0. Maalin jälkeen tunteet nousivat vähän liikaakin, koska viimeisen 3,5 minuutin aikana joukkueet saivat yhteensä 6 jäähyä.

Kiihkeä loppuottelu päättyi siis KKP:n kultajuhliin! Kiitokset vastustajalle S-Kiekolle hyvästä vastuksesta. Merkille pantavaa on, että loppuottelussa Jäälissä torjuntoja kertyi kotijoukkueen maalivahdille 40 kpl. S-Kiekon maalivahdilla torjuntoja oli "vain" 25 kpl.

Onnittelut koko joukkueelle hienosta kaudesta!