KKP C1 voitti ensimmäisen finaalikohtaamisen Joensuussa!
Julkaistu: 28.03.2015 00.00

The Thriller...again!

Ensimmäisessä erässä molemmilla joukkueilla oli maalipaikkansa ja ehkä KKP C1 sai luotua vaarallisemmat maalipaikat, mutta kiekko jäi vielä maaliviivan väärälle puolelle kovasta yrityksestä huolimatta. Maalivahti Tommi Ronkainen esitti erässä taas pari huipputorjuntaa,, ja erätauolle mentiin lukemissa 0 - 0.
Toinen erä kaiken muuttaa voi, ja niinhän siinä kävi, että hyvän oman pään puolustuspelaamisen kautta kaksinkamppailu voitettiin ja kiekko toimitettiin Joni Viippolalle. Viippola käytti kiekon Onni Ojalla, joka tarjoili paikan Tommi Järvitalolle, eikä siinä maalintekijä voinut muuta kuin laittaa kiekon reppuun loistopaikasta. Ansaittu 0 - 1 johto KKP:lle.
Toisessa erässä saatiin useita pitkiä hyökkäyksiä vastustajan päätyyn, mutta lisäosumia ei KKP:lle herunut. Erän loppupuolella Tommi Ronkainen esitti todellisen haamutorjunnan, joka vei uskoa Jokipoikien hyökkääjiltä, ja niin mentiin toiselle erätauolle 0 - 1 KKP:n johdossa. Torjunnat olivat toisessa erässä tasan 5 - 5 molemmissa päädyissä.

Kolmas erä. KKP:lle tarjottiin ylivoimalla mahdollisuutta lisätä johtoa, mutta Jokipojat kesti alivoiman.
Kolmas erä oli ylittänyt puolivälin, ja Jokipojat onnistui pitkän painostuksen päätteeksi iskemään kiekon maaliin ja tilanteeksi 1 - 1 satapäisen Joensuulaisyleisön riemuksi.
Paikan päälle saapuneiden KKP:n kannattajien jännitys alkoi nousta entisestään, kun kotijoukkue Jokipojat pääsi ajassa 54.22 pelaamaan ylivoimaa. Siinä vaiheessa myös joensuulaiskannattajat heräsivät kannustamaan omiaan ja vaatimaan kotijoukkueelta maalia. KKP:n pojat olivat vaan eri mieltä asiasta, ja oman pään aloitusvoiton kautta kiekko meni Robert Salolle, joka purki kiekon joensuulaisten pakkien läpi siniviivan oikealle puolelle. Antti Pietola taisteli kiekon itselleen ja läpiajon päätteeksi iski hienon alivoimamaalin ja tilanteeksi 1 - 2 hallin kellon pysähtyessä aikaan 54.54!
Jokipojat eivät luovuttaneet taistelua vielä, maalivahti luisteli pois ja kuudes kenttäpelaaja jäälle. Tälle jännitysnäytelmälle haluttiin lyödä KKP:n toimesta piste, ja ajassa 59.15 Ville Haapalainen karvasi kiekon Jokipoikien alimmalta kaverilta ja laittoi kiekon hallitusti tyhjiin ja tilanteeksi 1 - 3.
Jokipojat yrittivät loppuun asti hakea kavennusta ilman maalivahtia, ja pyristely loppui aikaan 59.59, kun Robert Salo kaunisteli numeroiksi 1 - 4. KKP otti tiukan väännön päätteeksi voiton Jokipoikien kotiluolasta.

Huomenna sunnuntaina joukkueet kohtaavat heti uudelleen Jäälissä ja voimme hyvällä syyllä uskoa, että Jäälihalli täyttyy KKP:n kannattajista. Huomenna on finaalisarja katkolla KKP:lle ja vielä kotihallissa!

Tule ajoissa paikalle ja kannusta KKP C1 voittoon!