Ilmoittautuminen Leijonakiekkokouluun
Julkaistu: 21.11.2014 00.00

Ilmoittautuminen Leijonakiekkokouluun

Supersuosittu Leijonakiekkokoulu aloittaa jälleen tammikuussa. Ensimmäinen kerta on sunnuntaina, 11.1.2015. Leijonakiekkokoulu noudattaa vanhaa, hyvää KKP:n luistelukoulun perinnettä. LKK on suunnattu alle 10 v. pojille ja tytöille. 

Leijonakiekkokoulussa opitaan luistelun alkeita, liikunnan riemua leikkien ja kisojen avulla. Taitojen opettelu tapahtuu rauhalliseen tahtiin oman tasoisissa ryhmissä. Kenestäkään ei tule vielä "täydellistä" luistelijaa, mutta kaikki pääsevät varmasti omin avuin jäällä eteenpäin.

Leijonakiekkokoulu antaa hyvät valmiudet osallistua KKP:n jääkiekkojoukkueiden toimintaan, sillä kynnys siirtyä joukkueeseen madaltuu huomattavasti.

Leijonakiekkokoulun hinta kevätkaudelta on 90 €. Maksu maksetaan KKP:n tilille FI68 5741 5320 0376 92 ja kuitti maksusta tuodaan LKK:n toimihenkilöille ensimmäisellä osallistumiskerralla.

MAKSU SISÄLTÄÄ:

  • Mitalin ja diplomin
  • Lisenssin
  • Koulutetut ohjaajat
  • Vakuutuksen
  • Päättäjäiset

Ilmoittaudu tästä.

YHTEYSHENKILÖ: Janne Apukka, Leijona kiekkokoulun rehtori, japukka[at]gmail.com / 0400 - 895 370

Kuvia kauden 2009-2010 koulusta junnut.com:ssa

OHJEITA HARJOITUKSIIN

VARUSTEET: Pakolliset varusteet ovat ”sopivan kokoiset” luistimet, kypärä kasvoristikolla ja kaulasuoja.

1 § Hallille pitää tulla hyvissä ajoin, mielellään 15 min ennen vuoron alkua, jotta lapsi ehtii ajoissa jäälle.

2 § Jäälle ei saa mennä ennen kuin ohjaajat antavat siihen luvan.

3 § Luistelukoululaisille on varattu oma pukuhuone. Pukuhuone ruuhkautuu luistelukoulun aikaan. Omat tavarat kannattaa laittaa luistelukoulun ajaksi aina omaan kassiin, niin ne eivät vahingossa lähde kaverin mukaan. Kassi on hyvä siirtää sitten penkin alle pois kulkuväylältä.

4 § Jäälle EI saa tuoda purkkaa, karkkia tai mitään muutakaan syötävää. Luistelukoulun huoltaja juottaa lapset vuoron aikana omia juomapulloja ei tarvita tunnin aikana.

5 § Vanhemmat seuraavat lapsiaan katsomosta, jotta lapset voivat rauhassa keskittyä opetukseen. Ensimmäisillä kerroilla vanhemmat voivat mennä lapsensa mukaan myös jäälle LUISTIMET jalassa ja KYPÄRÄ päässä. Kengät jalassa ei jäälle saa mennä, sillä jäälle tulee kengistä aina hiekkaa ja pikkukiviä.

6 § Leijonakiekkokoululla on oma huoltajat, jotka huolehtivat luistimien teroituksesta syyskuun ajan. Luistimien teroitus maksaa 2 euroa. Luistimet pitää tuoda teroitukseen hyvissä ajoin ennen vuoron alkua. Ensimmäisillä kerroilla teroitukseen voi kertyä hieman jonoa.

Myöhemmin huoltajat hoitavat lasten juottamisesta vuoron aikana.

Seuran uusimmat