KesäPudas 16.-17.6.2018
Julkaistu: 07.07.2018 00.00

KesäPudas 16.-17.6.2018

KKP -08 pojat osallistui Haukiputaan Pallon järjestämään KesäPudas turnaukseen 16.-17.6. kahdella joukkueella. Turnaus oli kesän ensimmäinen ja mukaan saatiin lähes kaikki pelaajat.

Launtaina joukkueet ottivat kaksi voittoa ja yhden tappion. Molemmat joukkueet olivat lohkoissaan sijalla kaksi. Sunnuntaina välierissä joukkueet saivat vastaansa lohkovoittajat. KKP Valkoisen välierä OLS Keltasinistä vastaan päättyi 4-0 OLS:n voittoon. KKP Sininen vei voiton OTP Punaisesta 1-0. KKP Sininen pääsi ottamaan revanssin OLS Keltasinistä vastaan finaaliin. OLS vei alkulohkossa voiton 8-0.

OTP Punainen vei hyvän ja tiukan pronssipelin voiton 3-1. KKP Valkoinen sijalle 4. Finaali KKP:n ja OLS:in välillä oli todella jännittävä ja tiukka. Peli oli KKP:lle 2-1 ihan viimeisillä hetkillä, OLS sai pilkun jonka Aatu-Evert torjui mutta tuomari uusi pilkun kun katsoi että KKP:n pelaaja liikkui liian aikaisin. Uusi pilkku toi OLS:lle maalin, peliaika päättyi 2-2 ja vuorossa oli pilkkukisa. Aatu-Evert torjui neljä ensimmäistä vetoa ja KKP:n vedoista kaksi kolmesta tuotti tulosta, enempää vetoja ei enää tarvittu. KKP otti ensimmäisen jalkapalloturnauksensa voiton! Voittoa juhlittiin yhdessä molempien KKP:n joukkueiden kesken.

Kiitos pelaajille, valmentajille ja huoltajille!


Seuran uusimmat