Leijonakiekkokoulu 2017-2018
Julkaistu: 01.07.2017 00.00

Leijonakiekkokoulu 2017-2018

Leijonakiekkokoulu 2017-2018


Leijonakiekkokoulun ilmoittautuminen kaudelle 2017-2018 on avattu! Syyskausi pyörähtää käyntiin 17.9.2017 klo 12.00-13.00 (jäävuoro) ensimmäisellä jääharjoituksella Jäälihallissa. Mukaan mahtuu uusia luistelijoita ja pelaajanalkuja, vanhoja konkareita unohtamatta.

Kaudella 2017-2018 jäävuoro on Jäälihallissa sunnuntaisin. Klo aika hieman elää, johtuen sarjapelien aikatauluista. Pyrimme vuoron laittamaan noin puolenpäivän aikohin. Tulevan kauden jäävuorot löydät seuran kotisivulta (kalenterista).

Leijonakiekkokoululaiselle pakollisia varusteita ovat luistimet, ristikollinen kypärä sekä kaulasuoja. Suositeltavia varusteita em. lisäksi ovat jääkiekkomaila sekä vauhdin kasvaessa jääkiekkohousut, hanskat sekä polvisuojat. Leijonakiekkokoulun aikana vanhemmat seuraavat harjoituksia katsomosta tai kahviosta, näin annamme huoltajille ja ohjaajille työrauhan. Omia juomapulloja ei tarvitse tuoda mukana kaukalon laidalle. Ole paikalla hyvissä ajoin ennen vuoron alkua (n. 20 min).

Lisätietoja Leijonakiekkokoulusta antaa alla oleva yhteyshenkilö ensisijaisesti sähköpostilla. Lisäinformaatiota luistelukoulun sekä seuran toiminnasta annetaan myös harjoitusten yhteydessä niitä haluaville. Jäävuorojen tarkat alkamisajankohdat ilmoitetaan joukkueen Jopox-harjoituskalenterissa. Muista seurata kalenteria, jotta olette oikeaan aikaan hallilla! (Aikataulut saattavat muuttua jopa paria päivää ennen vuoroa). Jopox-sovellus on mahdollista ladata myös mobiililaitteisiin, jolloin kalenteri kulkee aina mukana.

HOX!!! Jos olet kiinnostunut lasten ohjaamisesta jäällä, tai huoltajana toimimisen, niin ota erittäin pienellä kynnyksellä yhteyttä, annan mielelläni lisätietoa asiaan liittyen. Vain olemalla runsaslukuisena mukana toiminnassa, takaamme lapsille mukavan ja hauskan oppimiskokemuksen. Em. tehtäviin ei vaadita aiempaa kokemusta lajista. Em. tehtävistä kiinnostuneet saavat oppia jo toiminnassa mukana olevilta sekä Jääkiekkoliiton järjestämästä koulutuksesta. Lisäksi on tarkoitus järjestää seuran oma ohjaajakoulutus jo ennen ensimmäistä kiekkokoulun jääharjoitusta.

Leijonakiekkokouluun voit ilmoittautua tästä.


Leijonakiekkokoulun maksaminen

Leijonakiekkokoulu maksetaan tilisiirrolla Kiimingin Kiekko-Pojat Ry:n tilille. Tulosta kuitti maksusta, jota vastaan LKK:n oppilas saa käyttöönsä pelipaidan jääharjoituksiin. Voit maksaa kerralla syys- ja kevätkauden yhteishintaan 180 euroa tai vaihtoehtoisesti pelkästään syys- tai kevätkauden hintaan 90 euroa. Paidat palautetaan LKK:n kauden päätyttyä seuralle.

Maksutiedot:

IBAN: FI68 5741 5320 0376 92

BIC: OKOYFIHH

VIITE: Teksti: "Leijonakiekkokoulu ja lapsen nimi"

YHTEYSHENKILÖT:

Tero Heikka, Leijonakiekkokoulun rehtori, luistelukoulu@kkpjuniorit.fi, 040 311 4987

Seuran uusimmat