Pronssia EGP 2018 -turnauksesta Budapestista
Julkaistu: 13.04.2018 00.00

Pronssia EGP 2018 -turnauksesta Budapestista

KKP/K-Laser C1 Akatemia joukkueen kaudenpäätösmatka suuntautui European Golden Puck 2018 -turnaukseen Budapestiin, Unkariin.

Turnauksessa oli joukkueita isäntämaa Unkarin lisäksi Tsekistä, Slovakiasta, Sloveniasta, Saksasta sekä Suomesta. Turnauspelit pelattiin kolmena päivänä 6. - 8.4.2018 Vasas Jégcentrumissa Budapestissa.

Alkusarjassa joukkueemme sijoittui toiseksi, heti koko turnauksen voittaneen Slovenialaisen HK Olimpijan jälkeen. Tuolla alkusarjan sijoituksella pääsimme turnauksen päätöspäivänä pelattuun pronssotteluun.

Pronssiottelussa vastaan asettui Young Lions Select Germany. Ottelun varsinainen peliaika oli tasaista taistelua päättyen lukemiin 3 - 3. Pronssimitalien saajat ratkaistiin täten voittolaukauskilpailussa ja siitä kehittyikin varsinainen jännitysnäytelmä. Voittolaukauskilpailun alettua näytti, että ratkaisua ei saadakaan, mutta yhdeksännessä laukojaparissa sitten oma pelaajamme onnistui maalin teossa, vastustaja ei ja eikun pronssit kaulaan...

Tämän hienon saavutuksen myötä on mukava lopettaa kausi ja kiittää ihan kaikkia kauden 2017-18 aikana joukkueemme mukana olleita henkilöitä. Kiitos!

Seuran uusimmat