Julkaistu: 26.10.2017 00.00

Pelireissulla Rovaniemellä 21.-22.10.2017

Lapin reissulta yksi voitto

Joukkue matkasi syysloman alkajaisiksi viikonloppureissulle Rovaniemelle, jossa luvassa oli kaksi alkusarjan ottelua RoKia vastaan. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli syyskuun alussa Haaparannalla, jossa K-Laser/KKP vei RoKilta finaalissa Pipelife Cup turnausvoiton lukemin 2-1.

Lauantain pelissä joukkue heräsi vähän hitaasti kotijoukkueen vauhtiin ja RoKi avasikin maalitilin jo puolentoista minuutin pelin jälkeen. Ensimmäinen, tasainen erä ehti vanheta loppusuoralle ennenkuin K-Laser/KKP tasoitti tilanteen alivoimamaalilla. RoKi hyödynsi ylivoimansa toisen erän alkuun ja joukkueemme joutui jälleen hetkellisesti takaa-ajoasemiin. Tasoitus syntyi kuitenkin jo hetkeä myöhemmin jälleen erikoistilanteesta. Toinen erä pääteltiin lopulta K-Laser/KKP johtaessa 3-4. Kolmas erä oli jäähyistä huolimatta K-Laser/KKP:n vientiä ja ottelu paketoitiin 3-6 voittoon.

Pojat lepäilivät yön hallin naapurissa Santasportissa ja sunnuntaina puoliltapäivin lähdettiin uuteen koitokseen Lappi Areenalle. Kotijoukkueen luistimet kulkivat kuitenkin sunnuntain pelissä selkeästi liukkaammin ja RoKi tulitti K-Laser/KKP:n lopulta nurin lukemin 12-6. Kotiinviemisiksi Ouluun lähti Lapin reissulta siis puolet tarjolla olleesta pistepotista.

Joukkueet ottavat toisistaan uudestaan mittaa jo seuraavana viikonloppuna kun RoKi saapuu vastavierailulle.